Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimljivo snjookama jedan dan valjaju sudovi i pozivaju se na njih i njihove presude a drugi dan drvlje i kamenje bacaju na isti... Sasvim slucajno, eto potrefilo se tako da bacaju drvlje i kamenje kada osudi nekog njihovog ili neprijatelj dobije po njima malu kaznu, a dizu ga u nebesa kada presudi izmisljeni genocid... Najbolje bi bilo da eto snjooke donose presude kako oni misle da treba, valjda bi tad bili zadovoljni.
nekome heroj ,nekome zločinac,e,to je naša realnost i to napokon treba prihvatiti kao tako..
Trebali ste se buniti kad je osudjen na tu kaznu jer moglo se pretpostaviti da ce biti pusten nakon 2/3 odsluzenja iste , kasno je sad davati izjave osim ako nisu u korist podizanja politicki tenzija.
Ubiješ, siluješ, protjeraš, dobiješ kaznicu u luksuznom apartmanu od 5 zvjezdica u Haškom pritvoru. Imaš internet, imaš welness centar, imaš bazen, imaš sedmično 2x po 2h sa ženom (ili prostitutkom) da se žegaš. Imaš doručak, ručak, večeru, dvije užine, dezert, organizovane posjete muzejima, organizovane proslave novih godina, itd... I onda izađeš vani i budeš čist ko suza, kao da nisi nikada ni mrava zgazio. DEMONKRATIJA !!!!
A kako se osjećaju hrvati žrtve mudžahedinske, za njihove zločine nitko nije ni osuđen. Ovaj je odslužio svoje.
Posluzice Covicu kao glavni uzp strateg dok ostale ne pomiluju ili izadju iz prdekane
Već vi svi sto tučete po tastaturama aj se dohvatite nekog posla pa će svima bit bolje i vama možda zardite koju marku i normalnom narodu poštedit će te ga glupi komentara
Nema sta mu ne bi pozelio
Da Bog da se raspadao a neumro
Da Bog da krepalo pasce iste sekunde
Eh sad ce on dobit posao u HDZ, pa ce knjiga, pa ce neki TV poput Happy kod Marica, pa malo upravni odbor.
hahahaha nije više žalosno sad je vise smjesno
Više leševa u Hudoj jami... SF-SN!
Jeli vam sada jasno da nakon UZP ovaca i Genocidasa,nakon jednog djela odsluzene kazne,docekuju ga njegovi istomisljenici.Borba sa njima nije zavrsena.Smrt fasizmu,sloboda gradjanima.
Kako zlocinac moze biti na slobodi?On je zlocinac do groba i uvijek ga treba proganjati.Zasto bi se on kretao medju normalnim ljudima?
RATNE ZLOČINCE nakon odležale kazne treba staviti u totalnu IZOLACIJU ili kućni pritvor !!! Na aerodomu su ga kao HEROJA, dočekali svi oni sa kojima je VRŠIO ZLOČINE !!! Pa koja je svrha ZATVORA !!! Uspješno provedeno PREVASPITAVANJE ??? Ovakva PRAVDA je jasna PORUKA ŽRTVAMA !!!