Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dobro ljudi, ima li u ovoj bosni jos nekoga osim vas bosnjaka, hrvata i srba? sta je s nama a? dokle cete nas ignorisati?
sax ispravka: Sud nije rekao \"dosadašnje predsjednice\" nego je oslovio sa \"Predsjednica Federacije\" evo sad bilo u Dnevniku HRT.... obrzujte se šta ćete kad vas Moore ne obrazuje
BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU! BOJKOT HRVATSKIH I SRPSKIH PROIZVODA!NA MORE U TURSKU!
meni se osobno sviđa politika SDP-a jer to je najkraći put da se oformi 3. entitet i Hrvati da riješe svoj status u BiH, sada se barem zna tko ruši BiH a tko je za mir i suživot. Jedino u BiH izborni gubitnici mogu doc na vlast a pobijednici u opoziciju, ali hrvati nikada neće priznati bošnjačku samoupravu i sada slijede prosvjedi, građanski neposluh, blokiranje prometnica , granica,....... i na koncu 3. ENTITET koji će obuhvaćati sve prostore gdje su hrvati prije rata bili većina tj. središnja bosna, posavina i hercegovina. Pa se vi samo igrajte s hrvatskom odlučnošću, a zamislite da je vlast na vrime uspostavljena kada bi došle ustavne promijene na dnevni red NIKADA.