Komentari (394)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto moj hodza bosnjaci su nekako prezivjeli jugoslaviju ali SDA sigurno nece,odose masovno na zapad pa sad reci sta ce nam tamo vaditi
Ja ne razumijem ove vjerske "autoritete" koji podržavaju SDA, za koju slijepac vidi da je kriminalna. Razumijem da neki ljudi padaju na tu priču zaštite muslimana, Bošnjaka, ali i ptice na grani znaju da se krade i oni staju iza toga... Kontam da neće podržati naši stranku, ali barem onda se mani politike, a ne dođeš na džumu a hodža ti provlači za koga da glasaš kao da si ovca i nemaš svoje oči i razum.
@nigdje Pa i oni su lopovi, sta ti nije jasno? Vjeran je najveci lopovluk, prodaje nista, za zaradis ozboljnu lovu.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Komad budale. To jest nije on budala, on je psihopat i manipulator. Budale su oni koji se pale na ovo.
@gooUser225883 jedini bot koji vidim ovdje si ti, nego da ja sada tebe pitam..kakav je taj grah sa krmetinom ?
Kad je dijete bio roditelji ga vodili da izvadi pokvareni mliječni zub i onda ga zezali da je bio zdrav zub i ostalo je sve sam povezao, akademik čovjek.
Tebi su po svoj prilici,izvadili mozak,umjesto zuba!
Nazalost nezna Bosnjo da je muderisova Zepa udaljena od Rogatice 30 km, a od Han Pijeska samo 10 km I da je imala vise stanovnika nego sam Han Pijesak. To je znacilo da bi muslimani Zepe trebali imati vecinu i vlast u opstini gdje bi trebalo teritorijalno da pripadaju. ZEPLJACI SU DANAS DOKTORI, INZINJERI ITD. Zar nisu mogli biti ucitelji I'll zubari, bas su oni trebali takve iz Kolasina I Rogatice
Istina je, ja sam bio zdrav zub
Reakcije kod komunista i mrzitelja svega sto je Bosansko upravu ste
Lik je toliko pametan i obrazovan a vi o ismijavanju pišete?????? Upravu je sve.Prije rata Safeta Zajku rahmetli nisu primili u školu MUPa izmislili da ima pokvaren zub .
Vrati se u Žepu,
Joj al starac prdi na usta
Kakva glupost
kakva je obo budala
aaa kakav je odnos ove drzave SDA-ovske po pitanju zubara ?? Nece ni da ga izvade moras ici privatno
Ovaj ko da je zivio u penici do 92 a medvjed bio lokalni stomatolog koji je isao po kucama i vadio zube, sta sve covjek moze sa izvali na svija usta samo da bi bio sto vec Bosnjak a ispada glup.
Bilo je toga a i biće.
no comment
Mozda su se plasili,da ne ujedes nekoga.
Treba ustati i reci Komandant Muderis !