Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dedinog mi suneta dobre ove nove garminove mape, dovele ga tacno do broja na koji je krenuo
joj iz ovih pofalica nikad nista normalno
Obzirom da se steta nemoze sanirati bez zapisnika MUP-a ,koji MUP nije predao svim ostecenim stranama pod izgovorom da neznaju gdje je doticni Gljiva(a svi prisutni taj dan su vidjeli kada je odvezen u bolnicu Kosevo sto je i evidentirala patrola koja je pravila uvidzaj) i mogucnost poplave stanova u suterenu ako padne kisa ,stanari ulaza ce zakonskim putem da idu do kraja i nadoknade nastalu stetu koju trenutno MUP koci,jer nema jos zapisnika.
Veceras sam saznao od ljudi koji poznaju doticnog, da je on teski alkoholicar, i da kao takav radi u fmupu i da mu ovo nije prva ovakva nesreca.
I ko sad lupa minuse ovima sto iznose istinu o doticnom idi.otu? Rodbina i poznanici, radne kolege? J.e.b.o vam on ma.t..et ret..ardiranu a i vi njemu!
IZJAVA MUP-a POCINOC JE OD PRIJE POZNATI POLICIJI I VEC JE POSLAO IZJAVU SMS-OM I ISKORISTIT CE PRAVO NA GODISNJI ODMOR I OBAVEZNO ZIMOVANJE O TROSKU TUZILASTVA. OPRAVAK VOZILA IDE NA TROSAK TUZILASTAVA, I RENTA-CAR KOJI CE MU BITI OBEZBJEDJEN DO SE VOZILO NE POPRAVI, TOLIKO O TUZILASTVU I POLICIJI KOJA NISAT NE RADI!
Hvala Bogu niko nije smrtno stradao a ovaj vozac je ocito poznat svima a iza njegovih nesreca se kriju zataskavanja jer ni jucer niko od sudskih vjestaka i inspektora nije izasao na lice mjesta da se utvrdi kojom je brzinom isao i ocito je da nije uopste ni kocio,jer nema tragova kocenja..Policija je cijelo vrijeme se drzali telefona i razgovora na telefone i tek nakon toga sahatak, poceli da slikaju i prave zapisnik..Da li je bio pijan vozac neznam ali je njegov suvozac vidno bio pod odredzenom dozom alkohola..
mogo je nekoga pokupiti sa sobom
Ovaj isti G.M. ili Gljiva Muhamed je 25.12.2009. godine, oko 22:05 udario direktno u auto u kojem sam ja bio, policija je dolazila, uradili uvidjaj i sve to, i na kraju se sve utisalo, kako sam i ocekivao da ce se desiti, tada je nas vec dobro poznati vozac, GM napuhao 2.06 na alko testu, sto me ne bi cudilo da je opet slican slucaj bio, ako ne jos i gori, evo slika, pa sami prosudite koja je to vozacina, koja mrtva pijana vozi, prestize bez gledanja ili bilo kakvog osjecaja i na kraju direktno udara u auto, bez ikakvog kocenja :S Tako je isto i sa zgradom bilo, samo mu je zgrada bila malo potvrd orah :S https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/17039_1244445683052_5219429_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/17039_1244445683052_5219429_n.jpg Ovaj isti policajac je 2009 godine napravio udes u Osjeku kod Ilidze i pri tom bio mrtav pijan, izmjereno mu 2,3 alkohola u krvi bilo. Udario je mog brata i mog sina i nikad nije procesuiran ;) Slika je dokaz
G.M je policajac koji je bio i u uniformi prilikom udara u zgradu..Nazalos nisu izasli vjestaci na lice mjesta da se utvrdi kojom je brzinom isao ali ono sto mi kao laici mozemo ustanoviti da nema nigdje tragova kocenja ni na travi a ni na betonu ispred ulaza..Mozda su otkazale kocnice ?????
Kakav nafurani dečko od 42 godine.
occam
jel sta bilo zgradi ?
Trebali su se dogovoriti, sto su bzz zvali muriju :D
ahhahahaha kakva kontrola nego je nafurani decko tatin sin pun sebe,a mozda mu je nesta i u glavu udario,uletio u prolaz u kojeg ne mozes uci samo namjereno htio da nekoga da zgazi.,ma da pregazi.,ali kasko je zakon.,,.
Nije on ni imo kontolu,hahaha