Dok banjalučki mališani protestvuju
0
Izgradnju parkinga na igralištu tražili sami stanari
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca trebaju igralista a naravno i parkinga treba, prema tome moze se naci neki kompromis. Inace ovo nebi trebala biti bas neka udarna vijest ako cemo posteno, ima i vecih problema!
zaboli me vise za ovaj parking. pogotovo za nacikreaturu davidovica
@hah nema to veze ko je ko. i banja luka je bosna i hercegovina i mostar i svi ostali gradovi. ovo što se desilo u banja luci se vrlo lahko moglo desiti i u sarajevu jer su lopovi svugdje isti. ne pitaju koje si vjere. zajednički sadržioc za sve njih su pare i nemaju grižnju savjesti...
j.e.b.e.m.o z.e.n.e svima koji su insistirali da prave parking
Hu givz a fak.