Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast za kakanj
Nema Amela Curica na otvorenju ?
jedini neuspjeh Chuck Norrisa je sto u kaknju nije mogao na tenderu pobjediti "trgošped"
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jel ovo u Bosni??
u briselu kod kaknja
imaju li i ovi kancelariju za referenta za posluzivanje napitaka kao nas Samko Efendija iz Novog grada ?
treba kakanj biti glavni grad federacije
Ništa osim predobro....
lici na zgradu Opstine Ilidza.
Ovo fakat je prejaka zgrada a što je najbolje, bez KREDITA ! :D Svaka čast Kakanj, samo naprijed :)
7000 ne zaposlenih sramota oni nemaju i na kredit ni bez kredita a nacelnik i SDA samo na svoje uhljebe misle ...
Sad ce administracija iz konfora udobno da nastavi krasti
na otvorenju opstine nije bilo građana kaknja samo uhljebi iz administracije i privatnici koji su podijelili 15 miliona od izgradnje objekta Ako ovo nije sramota sta je onda ???
Nije bilo gradzana zato sto ljudi rade, nemaju vremena za filozofije Kakanj ima najmanji procenat nezaposlenih u BH. Samo ove godine otvorene su tri nove firme a danas je otvoren i novi hemodijalizni centar u Kaknju. Uporedo s time gradi i sportski centar sa modernim fudbalskim stadionom u naselju Doboj. Jedina mana Kaknja je zeljeznicka stanica mada i autobuska vapi za rekonstrukcijom.
Kakanj ima ogroman budzet al to nikako nije zasluga SDA i nacelnika koji bez veze trose pare , a jos uvijek imaju 7000 na birou i jos ko zna koliko mimo biroa ne zaposlenih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a nije fabriku ne brinem, neka neka, treba graditi zgrade da nam silna administracija ima gdje sjediti a za radnike ionako od 1992 godine nikoga i nije briga.
Zao mi je ako cu te razocarati, ali sutra se u Kaknju (naselje Čaluci) otvara mala solarna elektrana. :)
Samo ove godine u Kaknju su otvorene tri firme za proizvodnju, poguglaj malo kakvo je stanje i kakva su ekonomska kretanja u Kaknju nemoj samo pornjavu pratit na internetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U Kaknju ima preko 7000 ne zaposlenih a SDA gradi opstinu za uhljebe da bi to izgradili potrosili su sve pare sto su dobili od elektroprivrede za smanjenje zagadenja i plus prodali sve sto je bilo opstinsko i gdje su naplacivali kirije to moze samo SDA
zagađenje je smanjeno, prodati su opstinski poslovni prostori koji nisu bili koristeni... S druge strane opstina je koristila zgradu Rudnika, kojem je placala kiriju, samim tim je sada smanjila troskove kirije, u novoj zgradi otvorila poslovne prostore i svadbeni salon koji ce takodjer biti izvor dodatnih prihoda u budzet. Takodjer na zadnjem spratu opstinske zgrade ce biti kafe-restoran. Ne znam zasto toliko pojedinaca koji nisu iz Kaknja i nisu upuceni u situaciju koja se desava u Kaknju. Vodjeni politicarima u vasim opstinama ne mozete zakljucivati da je situacija ista u svakom gradu Bosne i Hercegovine, Kakanj je primjer da nije ista situacija. Lijep pozdrav.
Prodati prostori koji su donosili zaradu opstini vecu 5 puta od iznosa koji je opstina placala rudniku , drugo kakanj ima 7000 i vise ne zaposlenih boli kurac mandru za njima i trece sa 15 miliona mandra je mogo kupit 50 000 000 000 sadnica maline i zaposlit nekog !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Bravo 👏👏
Sarajevo kod Kaknja. :)
lici na BBI
imaju li i ovi kancelariju za referenta za posluzivanje napitaka kao nas Samko Efendija iz Novog grada ?
***te bog cijeli kakanj u Sarajevu
Mogu oni. Imaju termoelektranu, cementaru, rudnik itd itd
imaju mnogi gradovi sirom Bosne i Hercegovine mnogo vise, pa stagniraju :)
Samo bi se tako i trebale gradit. Odvoji pare pa pravi. A ne dizat kredit pa nek neko drugi ga vraća.