Požar ugašen
7
Izgorio automobil u Sarajevu
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo da kazem moj sin je vozio auto .Sreca ostao je ziv .Drugo molila bih vas da ne lupetate .Auto se zapalilo zbog instalacije struje.Nek je zivot ostao mladica.Hvala svima koji su pritekli mom sinu u pomoc.A vama hvala sto tako komentarisete.
u ovoj bjedi u kojoj zivimo jos ovo da se nekom dogodi... grehota crnci radi nesto malo kupi i eto..
"Doslo je do zapaljenja", novi Klixov prilog za anale zurnalizma. "Doslo je do provale" (Solomon Bicakcic, prvo meko, drugo tvrdo)
plin ugradio 100% ove škode mogu preći 1000000 km bez problema uz redovan servis
Ahh vani +30 unutra +300, sta da se radi drug cuo za onu klin se klinom izbija :) Šalu na stranu, ne d'o Bog nikome... PRESTRASNO !!!
Eto nije francusko smeće!!!!
Molim vlasnika ,ako je nagodan , da mi dapro gume da imam za zime....
Puko kvar.
vecina medija prjenosi da su migranti uletili da pomognu
eh ovo vam se desi...kada vam auto servisira lokalni majstor u avliji...i veli...ja sam autoelektricar autolakirer autolimar automehanicar...a po potrebi servisiram magnetne resonanse pet ct krecim i zidam kuce a i vadim zube...
Radis posteno, boris se, prezivljavas, kupis auto na kredu i zapale ti ga, je... majku svoju, odlezao bi ga ko god da je.
Zapalilo mu se u voznji, dohavizaj se.
Vjerojatno je i Skodi vise sve ovo dopi**dilo pa se od muke zazdila !?🤣
Kako on ide kod doktora , tako isto mora i auto kod automehanicara .
jednom sam to dozivio i ne bi nikome to pozelio da prozivi ne pricam o materijalnom gubitku nego o jednom zivotnom iskustvu kad ste prikovani u autu a plamen se siri oko vas
@originaltaste4455
njemački kvalitet
ps. nikad ga bolje nije opro
@KingSA
A ne možeš ga prvom čepit od Skenderije do Čaršije i očekivati da se ne zapali ..