Kulminacija političke krize
0
Izglasano nepovjerenje Vladi USK
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE SAMO NAZNAKA STA CEKA SDA IZDAJICE NA IZBORIMA. CEKAJTE BANDO IZDAJNICKA SLOBODANA TIHICA, NAROD VAM NECE BITI TAKO VELIKODUSAN. MOLITI CE TE VI BOGA KOJEG STE IZDALI DA PREDJETE PRAG ZA IZBOR U PARLAMENT. TO CE BITI OPOMENA ZA SVE POTENCIJALNE IZDAJICE U BOSNJAKA.
SDA SBIH SDP - jel to konacno ozvanicena koalicija? Haj nek im je sa nesrecom.
@Ahha; Da je nama Krajišnicima ova pamet, ne bismo se mi sad zajebavali s BiH već bi odavno bili dio EU!
Jadni su oni koji glasaju za ove, zbog ovakvih je i pucao bosnjak na bosnjaka, oni bi opet zavadili samo da ima onih, koji bi pucali. Ovi su nosali spiskove i skupljali popise 93 ko je zelio dati podrzku Abdicu za njegove ideje, dabi poslije kada su skupili preko 60% potpisa ,okrenuli se protiv onog sto su nudili narodu. Jer jedino su tako mogli biti vodje (manjine) jer drugacije nisu mogli. Zeljni su puno vlasti zato se djele u 100 stranki, jos malo svaka mjesna zajednica ce imati svoju stranku. Abdica su ovi zajebali i napravili od njega ono sto je on sad, a nista nisu bolji od njega ako nisu i gori .
\"ZA PROMJENE 20.03.2010. u 22:18 ZA PROMJENE ZA SDP!!!!!!!!!\" tj, za ateiste, islamofobe, licemjere, pokvarenjake, lažove, otpadnike, muljatore, hulje, dvoličnjake, huškatore itd., itd.
ZA PROMJENE ZA SDP!!!!!!!!!
Gdje se javi SDA tu je raskol vlasti. Ta stranka iskljucivo sluzi za licno bogacenje. Posljedica politike SDA je velika srbija. Ta veza je vise nego ocita.
Najgori vlastodrsci u posljenjih 15 godina na planeti zemlji zive u ovom kantonu.