Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Memo na aparatima :))))
@sarabubamara15541 Reuffee đeće biti gasulhana za ateiste ???
neko je dobar jos 10%...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
bravo bakire nek si pustio oficira jna da krcmi ono sto smo mi krvlju branili to smo i zasluzili,ali???????
@fillozof07, Prijetio je tokom agresije na RBIH građanima Sarajeva, a danas im otima Park Hastahana. “Ajnadžić je 1992. iz Lukavice poručivao da će 'spaliti pojedine općine ako ijednom njegovom vojniku JNA bude falila i dlaka s glave' https://depo.ba/clanak/79566/ajnadzic-je-1992-iz-lukavice-porucivao-da-ce-spaliti-pojedine-opcine-ako-ijednom-njegovom-vojniku-jna-bude-falila-i-dlaka-s-glave
@fillozof07 Za promjene i napretke grada Sarajeva nisu samo oni bilmezi koji su sisli sa sela i dalje od zemljanog puta,traktora i supe na dva sprata vidjeli nisu!Pa sta trebamo da nastavimo zivjeti u nekom 16tom vijeku i da kompletna rekonstrukcija grada stane samo zato sto se to ne dopada tamo nekim ljudima i kao bune se!Naravno da od Sarajeva treba napraviti metropolu i da sve sija,bljesti,da je uredno i dotjerano.DA za promjene!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Podrska centralnoj banci
SDA grabi poslijednje procente i talove i svojoj vladavini
Neka kupi i za 200.000 samo da se nesto konkretno napravi sa Hastahanom
Hoće se još nezasita fukara iz sela Kukavice pred poraz i kraj mandata ugraditi i ukrasti budžetskih para. Robijat ćeš poručniće JNA Ajnadžiću za sve počinjene lopovluke!
e pa djeco-što ste skejtali-skejtali ste, e pa djeco draga.....što ste igrali košarke-igrali ste, e pa djeco-što ste se plazali na ledu-plazali ste se, e pa djeco draga-što ste se radovali Djeda Mrazu u Media Marketu-radovali ste se........ :( od sada možete dobiti samo mrke poglede i zabranu prilaska od zaštitara banaka...... :(
@Hiperboreja kakva steta, evo nek se 'plazaju' na Zetri kao i svake godine, ili na ledenim plohama koje su zimi postavljene u svim opcinama
Želimo novu i uređenu Hastahanu!
Nesporno, Velekvislingovim klerofašistima ne trebaju parkovi, pošto je ovaj svijet lažan. Ali, nije mi jasno što će im banke i podzemne garaže? Evo, to ovom prilikom, pitam Đenerala Velekvislingovog da odgovori.
zar nije trebala kao "samo zgrada" u ćošku da se gradi. otkud sad prodaja zemljišta banci? halooo ba kreteni!!! gradu fali parkova a ne zgrada! nikad se neće neka zgrada srušiti da bi se na njenom mjestu napravio park. znači šteta je trajna!
i zvanično, najgluplji narod u Evropi...
Pun mi vise i ove Hastahane!
A odavno poznato ko ce projektovati i nadzirati radove izgradnje zgrade! WTF se uopce glasalo?
A za sta vi pozivate na proteste? Je li zbog Challengera Denisa i Nase stranke koji to orkestriraju iskljucivo jer su ovo projekti drugih stranaka. Vi pozivate na proteste a ne znate ni staa je tacno plabirano nego projicirate vlastite misli u ideji da su sve neki talovi i lopovluci. Argumentima pricaju obrazovani a ovo tracanje i ogovaranje pod nickovima nije nista do znak neobrazovanosti.
Ostali dio preurediti u park, uraditi pjesacke staze. Pored toga podzemna garaza koja je potrebna za sve stanovnike ovog dijela grada i svi zadovoljni.
Izgradnjom banke ce se i ostali dio Hastahane uraditi. Bolje i ovako nego sadasnje stanje parka.
Lopovi iz SDA prodali bi za novac i dušu đavolu. Sve što je mogla stranka SDA je opljačkala, prodala i uništila.