Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokušajte ga zadržati u izmiru, dragi turci. bosanski narod će vam biti vječno zahvalan. i sebiju zadržite please.
morat ce samo promjeniti ime grada iz izmir u izumri...
Nije džaba što nas zovu glupim Bosancima. Nekakav Vlado pljune po Bakiru a Bošnjaci svršavaju. Da ste kojim slučajem vi bili u Srebrenici umjesto onog jadnog naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka ga zabije u guzicu.
i kašiku
Nije džaba što nas zovu glupim Bosancima. Nekakav Vlado pljune po Bakiru a Bošnjaci svršavaju. Da ste kojim slučajem vi bili u Srebrenici umjesto onog jadnog naroda.
Ja bi mu urucijo zlatni metak ;)
http://www.youtube.com/watch?v=lGDBS5eCsN4
bolje njemu dati nego lagumdziji!svi nesto laprdaju nahapo ,oteo ima nekretnina a niko ne snimi i ne pokaza nista a lagumdzija 3 miliona nekretnina pazario u 3 godine!i treba vjerovati na rijec nekome???
upravo nivo inteligencije haman svih komentara ovdje može opravdati popularnost dnevnog avaza i njihovih "argumenata", emisija poput farme i zmbt, televizija poput pinka bh... sve u istoj ravni. normalan insan kome je Bog podario pamet se u jednom trenutku zapita šta je tu zapravo realno i istina, jer su naši neprijatelji premoćni sa propagandom a naša odbrana je nikakva. nije slučajno što je bakir prikazan kao najgori od svih, mada i da je krao, krali su i ostali. u krugu sda recimo, mnogi su gori i antipatičniji od bakira ali bakir je dežurni krivac,i to se lagano preliva na aliju. naravno. ovo sa kašikama je odličan ali odličan primjer kako klasična podvala postane fakat vremenom, samo glupanima treba stalno ponavljati. nikad, ni bakir ni alija nisu spomenuli zlatne kašike, ali narod je open-minded za gluposti, a za razmislit se ono baš mora potrudit. dakle ne branim bakira, boli me br za njega, ali ovo je fakat nevjerovatno kako su avaz & co. uspjeli utisnuti svoje konstrukcije.
Bolje bi nam bilo da smo iglasali Nazifa Gljivu koji se svojevremeno kandidovao za predsjednika države, nego što nam je ovaj lopov i kriminalac predsjednik, pa njega ni najvećem neprijatelju ne bih poželio!
pa bošnjaci ga birali, toliko o pameti bošnjaka
de da mu ga ja urucim.. u ruku
Eto vam ga na poklon i jos vam platimo da ga zadrzite, kad ga toliko gotivite i volite.
Farba se na lice nabacila. Ned'o bog nikome da mu jaran crnce pošalju u posjetu kod ženske čeljadi.
Bolje da su mu uručili mišomora, da i nama i ovoj državi skrati muke!
gdje `š njim razgovarati o ekonomskim temama, pa sa njim samo o kriminali i pljačkanju možeš iglenisati
Pa ovo je presmješno, ali zaista... eto vam ga kad ga tako kitite
Na ovo samo mozes da sjednes i da se smijes od tuge...
E jadi moji, cime li je on zasluzio ovu pocast? Mora da su to neki interni odnosi Izetbegovica sa Izmirom, sigurno ga nije zasluzio kao clan predsjednistva BiH.
dok se on kiti zlatnim ključevima, mi nemamo obećanih zlatnih kašika
ko ti je obećao zlatne kašike neka ti da, bakir nije. a ni alija. možda fahro?
@maa Ti si prespavo 20 godina jelde?