Zbod doprinosa miru u BiH i regiji
0
Izetbegoviću počasni doktorat u Turskoj
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj on pocasni doktor .... hahahahahahahaaaaaaaaaa........ Treba mu dati titulu za pocasni dokor za protuzakonito sticanje bogatstva. ( i sad ce klix udariti 20 palaca dole hahahahahaaaaaaaaa......)
Nema vece ološ.i na svijetu od bosnjaka,bošnjak=budal.a,i da se ne slazem makar bih sutio kad je u pitanju predsjednik iz mog naroda,nigdje ni jedan srbin ne laje na dodika(samo mozda izmedju sebe kad ih mi ne vidimo) al zato mi udaramo po nasima pravo.Samo naprijed Milorade unisti nam drzavu jer je i ne zasluzujemo,mi smo kurdi i cigani broj dva
...o, hljeb ti yebbem...dospjeli i mafijaši do počasbih doktorata...
Od koga ce dobiti nego od Turske.Od Arapskih zemalja nemoze jer nas oni smatraju i.zmetom od v.jere jer u nama tece cista h.riscanska krv.
Bakeeee, pa đe si doktoreeeeee, doktoriram ti na zeni!!!
napravio je bibiaj , pa ljudu u njemu idalje imaju minimalne plate, a nekima nisu ni redovne :D doprinos za mir u bosni, kao da smo mi bili u gradjanskom ratu a ne pod agresorskom vatrom... bosanac, jer nisam bosnjak..ali volim bih i sarajevo... velicanstven mir su nam donjeli ovi ratni profiteri (nijednog ne branim) da su prodali pola bosne, pola poslijeratnih firmi i zemljista i zemljista... bosnia vita e
hee jah ko hudi insan,malo je ovakvih kao Bakir ili rahmetli mu babo
SAmo nepred precjednice
a u pm
Kako ovakva go*na ne umiru???