Komentari (456)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja šuplje demagogije...fuj...
Hocel to isto radit i tvoji drugari iz HDZ i SNSD? Nece...jer ti radis improvizaciju vjecitu sa drzavom..nista sistem..vec princip begluka i kombinacija dogovorenih po ascinicama i kafanama
Nek skinu akcize, pa cemo mj ukljucivati...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Zamisli Macron ili Scholz ovako nešto izjave na G7 samitu.
Zanimljiv naslov SDA - ovaca !!! 🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Ne znam kako ga nije stid. Narodu be treba milostinja nego ono što nam pripada. Da nisu uništili zdravstvo i privredu pomozi.ba ne bi ni postojao niti bio potreban. Bagra!
Taj problem sirotinje u bih ne smije postojati. Na današnjem vremenu nudis proizvodnju sirotinje da bi udjelio i kao oprao se kod boga. Ne smije biti sirotinje u bih.
Odfuck-off
Dabogda ti spao na pomozi ba insalah
uplati meni za 4 alu feluge za golfa 2....... :(
Tako je boze nas bosnjacki. Tebi u slavu cemo uvest dzumu subotom
uopce mi nije jasno koja vam je budala povecavalea plate i zasto????grdajani umiru od gladi a oni podizu place,da bi mogli tim istim galdnim sugradjanima pruzit pomoc...koje omalovazavanje malih obicnih ljudi
I eto bakiru dženet licemjeri jedni Jel vas strah umrijet mislite ponijet sa sobom doćete vi gdje nema laži i obmane
Čuj ovo , pa koji klinac ste si povećavali plaću uopće.
Čuj ovo , pa koji klinac ste si povećavali plaću uopće.
Jooj. Eto tačno mi muka. To povećanje došlo samo od sebe ko nevrijeme. Niste vi glasali za to , pa sad morate se nekao riješit tih para. Pa stvarno oni nas smatraju debilima. Marvo jedna nezastna. Vaše povećanje veće od većine penzija. Svi trebamo na ulice i u Federaciji i u Entitetu RS.
A koliko dade u neki fond od onih 30 hiljada KM sto si bigajri hak ukrao i oteo od penzionog fonda i onda se opet naslonio na duboke drzavne jasle. A povrh svega sto sakri i u smece baci onoliku nepojedenu zahiru sa kcerkine milionske svadbe da se ne bi slucajno okusila penzionerska sirotinja koja kopa po kontejnerima. Sve ste upakovali u specijalne vrece i odvezli na tajnu lokaciju da sakrijete da je bila ćor sofra SDAovsko-megalomanskih razmjera.
KO NE IZADJE NA GLASANJE U OKTOBRU JE IZDAJNIK BUDUCNOSTI SVOJE DJECE!!!!!!!
Pa nisu to vaše pare,već narodne. Da radite svoj posao kako treba, pomozi.ba nebi ni postojao. Evo dajte i meni 500 maraka pa da i ja budem donator i dobrotvor.
Nemoj ti uplaćivati Allaha ti. Ko daje od srca on ne priča o tome. Smeće jedno.
Jado jadni...