Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da je koristio neki moderniji nacin komunikacije a ne telegram...
Bakire ne budi mlakonja , izdaj gospođi u ime stanovništva BiH račun po tržišnoj vrijednosti usluge sa uračunatim PIO / MIO i PDV dodatkom što držimo bufert zonu prema zapadu protiv islamista i ortodoksnih rojalista sa istoka.
Jel sam napisao ili je uposlio prevoditelje i savjetnike prevoditelja. Arhitekta na staklenim nogama.
Kako možeš da žališ za njemcima, francuzima itd... kada ti je babo glavni krivac za terorističke napade islamista širom svijeta
U znak solidarnosti naši političari će kupiti novu garnituru BMW i VW vozila. Takvim znakom pažnje će im pokazati da je narod BiH uz njih u ovim teškim vremenima.
Ko je to?
Tako je Predsjedniče, koliko su nam bitni Turci toliko su i Njemci. Svaka čast