Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neko uz bogatu trpezu, a neko gladan HARAM TI BILO
bakir je gori od radovana karadzica
alija je bio gospodin za njeg
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kako licemjerstvo. kako te nije stid gospodine. ti ga slavi na svoj a mi na nas nacin.
@malkolmx Bajram Real Madrid.
Nije mi Bajram kad mi ga ti čestitaš.
IDEJA!!! NIKO NAS NECE SPASITI AKO NE SPASIMO SAMI SEBE! Po ugledu na historijsku licnost Simon Wieshental, koji je poslije WWII osnovao "Documentation Centre of the Association of Jewish Victims of the Nazi Regime" Dokimentacioni centar udruzenja Jevrejskih zrtava nacistickog rezima", MI BI MORALI OSNOVATO NESTO SLICNO: "Dokumentacioni centar Udruzenja Bosnjackih zrtava cetnicko-ustaskih rezima".
Uloga centra bi bila identicna Wieshental-ovoj ulozi: Pronalazenje zlocinaca koji su naredjivali i izvrsavali zlocine i genocid, kao i onih koji su bili i ostali u kolaboraciji sa zlocincima. Centar bi trebao imati filijale po svijetu tako da se osumnjiceni zlocinci mogu na zahtjev centra procesuirati u zemljama van Republike BH, posto su ti isti zlocinci i kolaboracionisti danas na vlasti u Republici BH.
@lilium.bosniakus Ako ima zainteresovanih da pokrenu ovu nevladinu organizaciju neka se jave na ovu grupu. Ako nista ne cinimo onda to znaci da se potpuno slazemo da i nasa djeca zavrse u nekim novim Potocarima ili da postanu ciganija Balkana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Daj vise zapocni taj rat, il si bos ili hadzija, nemoze se vise ovako, patnja, poubijat cemo se izmedju sebe od neimastine
Cudo ne organizujes Bajramski rucak za 100.000 radnika....
Tako to rade Veliki bas kao nas predsjednik 🔝👍
sreca nasa jadni mi sa tobom.
Izazov jacanja zajednistva: U Bajramu punom Izetbegovica, neka nam vrijeme bude inspiracija. Tj. Strpimo se dok ne pocrkaju.
Nesto bih mu rekao,ali...
Dabogda ga doceko na ženinom radnom mjestu
Gospo'če
Hvala Bake, živ i zdrav bio!
haj ne seri Bake sviju ti
prco ti dodik sebiju!
Pasce jedno kako te nije stid..koji si ti vjernik poganu krades narodu njegov zalogaj iz usta..lopove idi Zukicu pa cestitaj isti si ko i on..sve ti prisjelo..
Hvala predsjedniče! U zdravlju i rahatluku proveo sa svojom suprugom i djecom. Selam!
I jos usput dabogda ih kuhar sve potrovao misomorom.
Joj kad ovi SDA ratnici pocnu selamat,povraca mi se