Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do Bihaća nam treba 5 sati sa ovakvim putevima. Kad uradiš puteve u BiH onda pričaj o Sofiji.
Ridobradi bi prvo u Sofiju
@Betmen997 Neće on nigdje, neda Seka
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Haj nas postedi lazi i gluposti bar za Ramazan.Ovom covjeku nista nije sveto ocigledno.Ko glasa za ovog lazova stvarno je ovca i vrijeda inteligenciju normalnog covjeka cim izjavu da!!
Kakav si ti samo bot postavljen da komentarises ovdje, dovoljno je pogledati samo tvoje komentare
@maliq53 Ostavi čovjeka na miru. Ima pravo da izrazi svoje mišljenje , kao i ti. Dosta je bio gužen svih ovih godina.
jednostavno, covek ispred svog vremena. mozda vecini vas nije bilo ni na kraj pameti da cete se ikada u zivotu obresti u sofiji u bilo kojoj varijanti, a baki vec put pravi. vi zivite u 2018. a baki zivi u 2098.
Majmune, evropa ne želi produženu ruku Erdogana u svojoj avliji, ne želi vehabije i tzv. dajije koje šetaju okolo i pričaju šta hoće, ne žele predsjednika države koje ugošćuje predstavnike Muslimanskog Bratstva u predsjedništvu jedne EU zemlje, ne želi eksteritorijalne zone Saudijske Arabije na svojim teritorijama, ne želi poluvjersku državu kakva je opisana u ugovoru IZ i BiH koji srećom nije potpisan... shvataš li to majmune??
Ako je ovo navedeno ono što smatrate ispravnim, super - ali recite ljudima da Bosna i Hercegovina ili eto pošto predstavljaš "Bošnjački" narod - Bošnjaci ne žele u EU jer ne dijele sa njima isti svjetonazor, ni iste vrijednosti i s toga Bošnjaci nikada neće prihvatiti zajedničku vanjsku politiku EU već će slušati šta majmuni iz Turske i Saudijske arabije govore i tako se ponašati... budite pošteni s narodom...
A ne lagati da si za EU, da ćemo ući u EU, a ovamo radite sve kontra toga... znaš li majmune, da pristupanje EU ne podrazumijeva samo usvajanje zakona i pravila EU u parlamentima već i o općoj klimi u zemlji i drugim pokazateljima prihvatanja EU vrijednosti... a ti, lično ti, si nas sa ovim Erdoganovim skupom vratio 5 godina unazad u smislu EU integracija... na kraju će i Srbija ući prije nas a samim ti i stanovnici RS... a "bošnjaci" će jedini ostati van EU
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Noorod Znoa
Dinastija IZETBEGOVIC...fakat mi nije jasno ko glasa za ovu porodicu...ispade da samo oni brane bosnjake...a sta je sa ostalim narodima u BiH...??
Ne znam, oko mene se svi zgrožavaju, niko kao ne glasa za SDA osim jednog koji to priznaje otvoreno... i opet pobijede...
glasaju svi i lazu da ne glasaju tipicno
dnevna doza izmetbegovica hvala vam
Možda nećemo do Bugarske ali ćeš ti do Rumunjskog scenarija brzo gospodine Bakire Čaušesku
Mrs svinjo odvratna
Nikad ovakve riječi neće izgovoriti četnički i ustaški političari u BiH, koji za cilj imaju samo podjele
Sta mu se cudis Narode ??normalno da je lik izgubio vezu sa Realnoscu !! 30 god Dinastije =Milijarde na sakrivenim racunima=podrska okupirane IZ = podrska svih Budzetskih-Lopova, stranackih uhljeba,laznih boraca....Posljednja sansa je Gdin FAHRUDIN RADONCIC !!
Bake zamjenio evropskog covica, a sada kozojeb s kamenjara.
Bakir u Sofiji obećao 100 000 radnih mjesta. Poslije se izvinio, kaže malo ga prenijelo mislio da je u Kalesiji. 😂😂😂😂😂😂
Bakire eks YU je bila nekad Njemacka za Bugarsku pa i sama BiH u njoj a sad idemo po savjete tamo zbog togasto nam takvi poput tebe i ostale dvojice dexenijama vladaju
Preko Sofije kuci u Istanbul znas ti sta radis
Srbija je sporni teritorij između BiH i Bugarske.
Bježi bake od plenkovića to ti je Mason prve lige... Razgovor sa sejtanom je veliki haram