Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno mrzim ovu drzavu seljacku.
Realnost Nije do drzave vec do ovih kriminalaca i ljudskog otpada koji se docepao vlasti
@RH pa nije sjeverna koreja, vlast se moze skinuti ako narod nije zadovoljan. Medjutim, u ovom slucaju narod je saucesnik....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro nam dosao u Sanski Most, grad u kojem vladate 20 godina,grad koji u tih 20god nema komunalno preduzece, u centru grada je trava do guzice,grad u kojem je pijesak posut po cesti jos prije 5 godina jos uvijek na cesti,grad u kojem se magistralna cesta duzine 800 metara obnavlja 3 godine u 4 etape,grad u kojem trenutno ima vise pasa lutalica nego domaceg stanovnistva.
Grad u kojem dobrovoljna udruzenja vise rade na ocuvanje zdravlja, sigurnosti gradjana nego gradska uprava, u kojem se dopusti dolazak hiljada gradjana iz dijaspore bez ikakvih restrikcija, a sada u covid ambulanti toplomjera i paracetamola nemaju.
Zar vam nije Asim Kamber sve zavrsio
Ja sam pročitao sve komentare i ne mogu razumjeti šta ljudi od političara očekivaju? Mislite li vi da oni mogu biti privrednici, crveni krst, čistači grada, vas napraviti tako da budete pametni, da radite i ponašete se odlično? O čemu vi još sanjate da BiH kroz ove dječije komentare postane najelitnija država na svijetu hahahe?
Da sve ide u pravom smjeru, u P.M.
U ovoj drzavi su ostali samo zatucane seljacine i njihova vlast.
kriminalac bakir
hahahaha lrininalac
Bajke!
Toliko zanosa, ponosa, patriotizma, državotvormosti, pogledajte sad gradove Sanski Most, Ključ, Bosanski Petrovac, pusti, napušteni, vlastiti narod otjeran, zločin SDA u.miru...
Što je Žuti navalio na turneju..
Jebeš ti državu koja "ovisi" od jedne stranke a o pravcu u kojem je vodite suvišno je govoriti. To je pravac raseljavanja i ekonomskog uništenja .
Alija zasluzuje spomenik u centru Banja Luke kao utemeljitelj RS-a a njegov sin spomenik u centru Beograda jer je upropastio tužbu protiv Srbije ...aferim. .
Dijaspora Sanskog Mosta treba se zahvaliti Bakiru, Tihiću i SDA jer su ih otjerali u Zapadne zemlje...
Ma sigurno je SDA u Sanskom Mostu ubija 1992 godine preko 900 civila, zapalila hiljade kuća, vodila ljude u logore, protjerala 60% stanovništva kao i opljačkala vrijedne stvari. Srbi to nisu uradili depo2020?
Sadaka drzava. Nmg ni alergo test da uradim jer nece niko da nam donira alergene. puuu
Tolike borbe i žrtve za Sanski Most, i onda poslijeratna vlast SDA rastjera svoje vlastito stanovništvo, i još Bakir ima obraza doći i vaziti...
da vas nije niko ne bi bio otjeran iz tog kantona i ne bi bio grad tj kanton staraca i penzionera koji glasaju za vas zbog kile kafe i 30 Km doplatka, a sto se tice reketarenja firmi i gasenja svake dobre firme koja je bila p**** vam materina pogotovo tebi ridji Bakire. Od kantona koji je mogao imati prosperitet i grad koji sam ima 9. rijeka. Vazno je da se ekioa kao Asim Kamber i Sanjin Halimovic dobro svoje gu*ice izvukli i vijesto se kriju trenutno
Ovaj ranije krenuo kampanju. Sta ces sad uraditi zaposluti sve koji su ostali od proslog obecanja?