Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morat ce Komsica gledati na satanku.....ili nece doci do sastanka...
Tako je, Komšića koji je predstavnik Hrvata!
Samo SDA 💚💚💚
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro je, Dzaferofic inace ima svoje misljenje 😂🤣😂🤣😂
Nije govno, nego se pas posr'o. Otkako mu je mala završila u Zagrebu, savladao je i vještinu hrvatskog okologovora
Lideri naroda? Valjda , "pljackasi naroda".
Jesu ovi botovi difovaca krenuli ujedati! Kuš bagro jedna, tko vas šta pita?! Isplivali miševi iz svojih smrdljivih rupa pa ne znaju kud će i šta će. Na žalost vašu i vajnu vam Trojku, vi se ovdje ništa ne pitate, a ni poslije oktobra. Ponovo ćete u svoje smrdljive rupe i sanjati snove da će vas nekad neko nešto pitati.
Ovu trojicu pod hitno sklanjajmo sa političke scene, uništiše svaki svoj narod, a enormno se bogate, bacaju koske, godinama nas vuku za nos a ništa ne znaju mamlazi, niko u svijetu ih ne poštuje i ne uzima za ozbiljno. Ako njih ne skinemo sada otišli smo svi skupa u 3 lijepe p m
To ti misliš, da si lider nekog naroda sa pokradenim izborima, konjino!!!
Nema tu nikakvih razgovora.
Jest da je od Bakira Izetbegovica al pametna mu je ova
Ovi bi samo pricali gdje posao za porodice znaci sve se moze raspasti apregovori ce trajati i trajati i godine ce prolaziti a mi cemo odlaziti i odlaziti. A vicete istio umrijeti ko i mi.
bruko lopovska mrs, kakva turska sta oni hoce sta mi imamo sa njima mrs
Kome si ti lider naroda budalo.Meni nisi,ti se nameces da budes.Lopovu i kriminalcu je mjesto u zatvoru
Tako je Bakaaa,ni milimetra 💪
Institucije Bakire, a ne Asim Sarajlic i šibicari poput njega. Dabogda da si ti u stanju iskociti iz minderaške matrice razmišljanja. Ali si na vrijeme rastjerao sve oko sebe koji iole vrijede, pa možeš i dalje glumiti državnika🙄
Ovaj ne vidi realnost, a to je da defakto nema ni predsjedniatva, ni drzave ni nista. De ti vidi kako da se uopste vratis na prethodno stanje.
Eto ti ćeš reci Erdoganu s kim ce razgovarati. Hebi se i ti i babo koji te tu doveo i koji je ostavio Bosnu Turcima u amanet.