Komentari (316)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al nas zato ostavljas u amanet Turcima i svojim stranackim uhljebima
čmakire, na ilidži su osim na pekarnicama, slastičarnicama, apotekama, ćevabdžinicama itd. čak i putokazne table na arapskom jeziku. nije ni čudo što nam arapi otimaju curice od 12 godina. piččka ti matterina bolesna.
@EbuVlah1463 a sta su bosnjacki misevi radili? Promjenili vjeru, naucili turski i arapski, naucili lizati nanule sultanu i janjicarima, dali kraljevinu bosnu bez opaljenog metka da bi nas poslije turci prodali za nesto para itd itd.. A danas su najbolji ucaci kurana i mahaci turskih zastava, jel vidis ti koliko je to jadno ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne desava??? Dovoljno je izaci u grad i vidjeti sta ste napravili od Sarajeva. Sve bradonja do bradonje zbog njih se na nase muslimane normalne gleda kao na teroriste. Dodji u kralj Fahd dzamiji pa vidi kako se ne desava arabizacija.
@ejex pricaj na bosanskom da te svi razumijemo @PokretacPromjene2 necu da zivim ni sa kakvim ekatremistima ni cetnickim ni islamistickim ali tebi ocigledno odgovaraju nasi ekstremisti. @apsirdistan15 upravo 👍🏻👍🏻
@BosnaUAmanetu de mi samo objasni kakve veze brada ima sa bilo cime???
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Bakire ti si nas ponosan predcjednik
Nema te neke arabizacije, ali zato je kriminalizacija uzela maha, da joj kuga sada dođe kao kihavica. Žuti, vrati što ste pokrali, kao sve one vreće koje su pohranjene po bijelom svijetu pa da se rastanemo kako valja. Ovako...nema sile koja će pomoći SDA-ovsima na vrhu i nešto niže u piramidi zla koje ste nanijeli, prije svega Bošnjacima. Kada budeš u slobodnoe padu, povuci i Fahra. Učini sevap i njemu!
Fokusirajmo se sutra na presudu seljacini iz okoline Kalinovika. Nas su ubijali takvi, a ne Arapi.
Bosne ce uvijek biti i Bosanaca. Bosanci su ljudi koji postuju sve i ideja bosanstva zivi vijekovima...dok su nacionalisti bili u mijsoj rupi vlasi, poturci i ustase Bosna je i zivjela..dostigla da bude upamcena u svijetu po Mirzi, Kemalu Montenu, Bosni, Olimpijadi, svi su znali sza Bosnu i Sarajevo...a sad novokompovani bosnjaci neuki u neobrazovani samo aminju po dzamijama..to je mjerilo uspjeha..ne nikad...vjernik je skroman a uspjesan na svim ostalim zivotnim poljima!
amy88 - da aminuju po džamijama ni po muke. Aminuje se u obrazovanju, kulturi, sportu, svim vidovima i vrstama politike i najgore u privredi i još gore u zdravstvu!
dok god se dvoje supruznika ili dva prijtelja, ili radnik i direktor ,, svadjaju,, prepiru , ukrstaju argumente tada ima nade za brak , za prijateljstvo za poslovnu suradnju. kada utihne komunikacija sve gotovo. to je mrtvo. ja nisam procitao ovo sto je bakir rekao jer sam se dovoljno naslusao lazi i prevara i od njega i od njegove SDA. To je najgore sto se moglo desiti Bakiru. Cak i da sada govori istinu, cak i ako je spreman da se bori za Bosnu i Bosanjake i Bosance kasno je
300
Dešava i te kako
Ne, u BiH se ne desava arapizacija. U BiH se desava Bakirizacija i Sebijizacija drustva.
@zexus772 Treba mu prediti ime u "Zlatan Vrećoslav".
svi znamo da politicari samo seru, idite u BERLIN i vidite
Turska ga savjetuje u Europskim Integracijama.. ovo kretena neko treba skinut sa vlasti sto prije dok sve nije razjebo..njegov citav govor je totalni oxymoron.. Mi imama samo jedno 40000 vise arapa nego prije 5 godina..sta je to nebito cifra.. oni su poznati po tome sto se lako integrisu
Zato se desavaju procesi kretenizacije, urbicida, ubijanja svih ljudskih i civilizacijskih vrijednosti, ....
na ovoj fotki se tačno vidi da mu nisu baš sve lampe upaljenje na "gornjem spratu"....
A na donjem pogasene odavno😂😂😂
BiH nikad ne mogu biti dio evropske kulture i civilizacije, rekao je Master Alija. Njegov sin to želi i u praksi potvrditi.
Ne sprovodi se arabizacija ali se zato sprovodi SDA-zacija...
I kradezacija. Cetnizacija je sprovedena '90-tih..
U vodi stoje dva Turcina, osmanizacija im do koljena… …bice rime…