Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je definitivno najorganizovanija stranka u BiH, kampanju vode besprijekorno, svaka cast. Najbolje od svega je da u svojim obracanjima ne blate druge.. nego pricaju o programu i dosadasnjem radu.. Do pobjede..
Sto nisi dosao na vecerasnju debatu Izmetbegovicu? A? Zato sto se bojis lopove lazljivi, bojis se da se suocis sa predsjednicima drugih stranki jer bi te sahranili zivog argumentima da si ti jedini odgovoran za ovo stanje.
pizda zelena
jaki smo u svakom slucaju.💪💪💪 naroda
skupovi su veličanstveni
sve se zeleni
pobjeda se osjeti u zraku
jaka S D A snažna B i H
u svom stilu 💪
napredujemo svaki dann
bit će ovo jaka pobjeda... samo jako
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 FTV sinoc nisu se minimum udostojili postavit na fb da ima suceljenje a kamo li poslije da objave sta je bilo.. Vijest o Erdoganu da je sletio u Berlin, vaznija nego buducnost DOMOVINE #novaBiH
Svaki iole dobronamjeran, pošten i vrijedan čovjek koji voli ovu državu i njene narode i nada se boljim vremenima, treba da glasa za ovog čovjeka Hadzikadica. Alternative nema! Sve ostalo smo više puta probali i vidjeli da ne valja.
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Posjete na = = > www.Hotmiss.top
SDA je i od bugojna napravila kasabu
Bugojno je tu gdje jeste zbog tih cije zastavice masu! SDA odavno nije SDA koju je vodio Alija i ciji smo ponosni clanovi biki. SDA je teroristicka organizacija i ne pise nam se dobro sa njima na vlasti!