Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeeee moji Bošnjaci i Srbi koji ste za rat "spremni", udarilo vam sunce u "mozak" pa ne vidite da se "vaše vođe" Bakir i Milorad (abecedno,azbučno) igraju "ping-ponga" sa vama a vi se "koljete" na portalima... Danas nemate šta kvalitetno da jedete a o letovanju za vašu decu i vas da ne govorim!? A njih dvojica imaju SVE!!
@parabola2020 ...jašta,kad zapuca granice se zatvore i blokiraju...a onda nemaš izbora...!!!
@macak mali ...ne bi se ja,baš toliko,uzdao u sirotinju...to da ima mozga ne bi bilo jadno i čemerno...!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakir prosipa suplju pricu. Nista se u Bosni nije desilo da Izetbegovici nisu dali saglasnost odnosno ucestvovali u tome od podjele Bosne (davanje vizija agresoru da mogu uspjeti) sabotaze odbrane, sabotaze Tuzbe i Revizije Tuzbe, dogovor o preseljenju naroda silom (genocidom), fasiticka etnokratija umjesto demokratskog gradjanskog drustva, pljacka, utaja donacija, sabotaza Armiej bH i td. Ovo sa Dodiom je sve dogoboreno da podignu tenzije pred izbornu godinu. Imamo fasista, mafije i izdajnika
Narode mozete vi slusati prepucavanje domacih Baja, Al-kaponea, begova, zupana. Sve to oni rade kako bi vas zavadili, podjelili Bosnu, napravili svoje vlastite feude gdje bi par izabranih porodica vladalo do kraja vremena. Neki od njih cak idu dotle da od djelova Bosne naprave provinciju Begrada i Zagreba. Sebi vise ne mozete pomoci jer ste ispali glupi ali mzoete djeci. Umjesto Dejtona i fasisticke etnokratije vratite nazad demokratiju i gradjanski Ustav i drustvo.
@lilium.bosniakus Jedini razlog zasto sljedbenici Tudjaman, Milosevica i Alije insistiraju na dejtonu je kreiranje tri fasiticka aprthejda u kome su gradjani -gradjani desetog reda ako im slucajno etnicka pripadnost ne pripada tom nazovi getou, a i tada su opljackani i bez ikakvih prava ako en pripadaju toj mafiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakir jednostavno obožava i jedva čeka ovakve izjave debelog degenerika! Onda i on ima razlog da se pokaže i kaže "nešto važno"...ufff... bljak!
kakva hrabrost se rodila u trezoru, kažu i da navy seals će početi trening po trezorima
ja zivim sa nacijom debila
Naprijed rogonja samo praši. Svi smo uz tebe i trebamo da se žrtvujemo za turke i arape. To je naša pobjeda jel? Konju jedan. Gdje misliš da živimo?
Nadam se da nisi zaboravio i sebe
Tataaaa dodik mi sve govori ruzne rijeciiiii 😢😢😢
Majku jebsli obojica, pa 22 godine levatite ovaj mutavi narod.
Isti k...c je i Bakir i Dodik.
Odvadi malo Kakire...znam da je predizborna šuplja...opet će te izabrati, ne brini se.
Predizborna kampanja se zahuktava, valja homogenizirati svoje stado, inače, ako ne uspije u tome, siguran gubitnik na izborima.
hoce trce, sta su do sad radili, zaboli ih
bakire uz tebr smo kakav god da si samo ebi djikanima majku
Bake, te isilovce sto spominjes finansira saudija...imas ih vec dosta sa ispranim mozgovima u bih, i bez tih iz Sirije. Raspitaj se malo ba.
Bake, te isilovce sto spominjes finansira saudija...imas ih vec dosta sa ispranim mozgovima u bih, i bez tih iz Sirije. Raspitaj se malo ba.
Bake, te isilovce sto spominjes finansira saudija...imas ih vec dosta sa ispranim mozgovima u bih, i bez tih iz Sirije. Raspitaj se malo ba.