Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi sumnjamo u tvoje poštenje al džaba nam to
@100citamotuA HAHAHAHA Ko o cemu, kurva o postenju. Sto ne napisa kolko su ti cuveni patrioti iz SDA hobotnice dosad puta potrosili bosanske patriote iz bas tog SDP . Pa jebu u zdrav mozak jos 94 sve ljiljane , i zlatne i a obicne, drugog imena .MA BJJEEEZIII UHLJEBU !!!!!
Uzimali smo u ratu i Grbavicu, vraca, penjali se i na Trebević, Juka Prazina je na početku rata izašao na ilidžu, ali ,,mudri,, šef SDA je uvijek naredio povlačenje... Pitanje za milion zašto
Čuj pitanja? Pa tunel, pa pare, pa izvlačenje, pa kmečanje. Itd, itd.
Slazem se da je ulazak SDP-a u vlast manje zlo od disolucije BIH.
Samo da te napomenem da se tvoj ahbab Zlatko tamo više ne pita ništa.
Na šta se ova "Bošnjačka"SDA srozala i koga mora da moli da joj pomogne kao u interesu BiH i opet će i dalje Bošnjaci morati da trpe štetu u vidu ispiranje mozga komunističke ideologije u suradnji sa SDP..Moj Bake isto guslate kao i samo 10 dana pred rat kad se ispirao mozak Bošnjacima da se nebrinu jer JNA će da zaštiti BiH, pa nezaštitiše BiH nego još najebaše Bošnjaci ko nikad,a ti isto spašavamo BiH a ko jebe šta će Bošnjaci biti u toj BiH.
Ovde se radi o sukobu dva koncepta Etno-nacionalnom i Gradjanskom...nije ovo borba za BiH to je samo SPIN iz SDA zbog potrebe unistenja gradjanske opcije i dobijanja veceg legitimiteta.
SDP je uvijek bio potreban da podari legitimitet vlasti etno oligarhijama (a ponajvise SDA) i njihovom frankestajn sustavu vrijednosti uz pomoc koje su od BiH napravili frankestajn drzavu a sve gradjane robovima njihovih umjetnih etno podjela
Njemu nikako u glavu da njega komunisti vide kao što vide HDZ ili SNSD.
Ako SDP udje sa lopovskom strankom u koaliciju onda referent iz Konjica N.Niksic zvani Dundo nece na izborima preci ni prag.
Sa SDA u koaliciji se ne staje u odbranu BiH, nego se svrstava u red sa pljackasima naroda !!! Koalirajte i zavrsili ste sa glasacima. Sramota je da uopste razmisljate o tome. Necemo zaboraviti !!!
Da Bogda crko svak onaj ko te podrzi..pa makar to bio i SDP ako izdaju izdali su sebe samo nikad blizi nismo bili da preglasamo tvoju SDA i da stvorimo jak blok ljudi i muslimana i pravoslavaca i katolika ali prije svega Bosanaca i unistimo i tebe i covica i dodika.
Bakire sve je ovo tvoje maslo. Ti si direktni krivac za stanje u zemlji. Sad ne zns kako dalje, mislili ste samo koliko mozete pokrati, a zemlja nam bjezi iz ruku.
@KucukAlija kretenu bezobrani sve te sto si nabrojo j....i te oni. Bakir je najveci krivac. Kad ih je mogao unistiti financijski on im je sve dao, hdz ima sve kljucne pozicije u drzavi To je Bakir dao, za svoje interese.
vrijeme je da se vlast formira
Tako je precjednice nas Ljudino nasa
Srbi izglasali Dodu da brani njihove interese u BiH,...Hrvati izglasali Čovića da brani njihove interese u BiH,...Socijalisti izabrali SDP i ostale da brani BiH i sve njene građane,...a Bošnjaci izabrali SDA da palamudi kao malo brani BiH i sve građane a malo kad se sjete Bošnjake i njihove ugroženosti u BiH.Jadni mi sa vama...Treba raspisati oglas na biro za nezaposlene,traži se presednik stranke SDA,uslov samo da ne palamudi i neizigrava mudrog gandijevca.
klix oovci. zasto se pojedinci ponasate kao nezrela djeca. Brisete komentare i to UVIJEK. bas. UVIJEK kada neko iskazuje i voli svoju domovinu. Anti bosanski komentari su vam dragi obit ce vam se kad tad od glavu
To brateeee u sridu si....
Nisam vidio,jbg ...po meni nije anti bosanski već anti Bošnjački...
A sto ridjobrado magare ne ide u opoziciju, nemoj buraz ni sa sdp-om ni sa hdz, budi opozicija pa podrzi sve sto je patriotski, al ne bitna je vlast pod svaku cijenu, jedini plan za naredne 4 godine su funckije u vlasti