Komentari (426)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U trezor?
alijina i bakirova sda obecavali zlatne kasike borcima i narodu i na kraju izdali republiku bih i priznali tzv.rc.
bravo Bakire, ko i uvijek tacno u sridu. kralj
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sta covjek nadrobi i sam sebe ukopa. Ispada da si radikalizmom od Bosnjaka napravio teroriste i prijetnju Evropi. S druge strane, po tebi Komsic je hrvatski predstavnik, a Bosnjak moze biti samo clan sda i sda je jedina ispravna stranka, a sve druge su pogubne po drzavu. Ma bjezi.
Ne može on držati misao. Da li je on mekan. Mekušac. Slab. Pa zato udarili na njega. Ali je tvrd u stavovima, buni se. Govori im istinu u lice. Pa i zbog toga udarili na njega. Stvarno treba biti naivan i da će stranci vječno žmiriti na jedno oko, ali se radovati kada nekoga od Srba i Hrvata kazne. Hoće dok ih slušaš. Ako nećeš, onda gledaj šta se Dodiku dešava. Budi pametan pa to iskoristi ili u penziju.
Bakire cekaj prvo da povratim 🤮 Sta ti ono rece?
HADŽIFEJSOFIĆ - SJENIČAK, SRBIJA. STAVIO SE NA STRANU - PROTIV SAMOGA SEBE. ZBOG LIČNE OSVETE PROTIV BAKIRA I SDA. NOVINARSTVO MORA DA JE NEUTRALNO ! SENADE. FUJ !
Tank si ti druze moj. Zajko Beton!
Sram i stid da te bude lažove i lopove jedan. Srebrenica se nikad ne bi desila da je tvoj otac nije prepustio na milost i nemilost koljačima i ubicama. Zašto na ne ispričaš kako si rat proveo u trezoru, umjesto na prvoj liniji i kako ste tini tvoja stranka još prije rata smislili plan da opljačkate i uništite sve vrijedno i uspješno u BiH.
Gdje Larson
Kad ga vidim želudac mi se prevrne. Samo kad ga vidim, ništa više.
Alahimanet
SDA je prva napravila razdor među Bošnjacima i to i dan danas radi, samo ko je u SDA taj po vama imao pravo na normalan život. Nažalost i druge stranke nisu daleko.
Stranci žele promjene??? A on ne želi!! Ako mu ženu smjene ne smije kući 😁😁 Direktori SDA do smrti jer oni ne idu u penziju kao ni dotični.
Kme kme. Riđobradi je pušiona, pa mu svako kriv, a prodo je pola države za ženinu direktorsku funkciju.
Ne fokusirajte se sada na ove, već na one što smo glasali. Glasao zam za Denisa, i ispalo je kako sam htio. Da ja nisam glasao, ne bi sad Denis bio glavni. Da vidimo njegove promjene i akcije.
Sve si u pravu Bakire..ali omao si sansu..25 godima sda vlasti..a nama Bodnjacima neka je dragi Bog na pomoci..
Steta si za one koji su ti dali glas a jos veca za sve,okupio si oko sebe tu kriminalnu kremu,otvorio dva fronta I danas kao gubitnik procesa nemas dostojanstvo I karakter da odes,Tones sve dublje I vuces za sobom ovo danas sto imamo,ti tvoji lopovi ce samo obuci drugi dres I nastaviti. Zalosno za netkog tko je sam sebi pucao u nogu !!
Ljudi sad će još malo godišnjica tj 30 godina od kako je Bakir izašao iz trezora.
Cvili lopov Kradjama je uskoro kraj Valja odgovarati