Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba da se zabrinu ostali, a ne Srbi.
@burgija trebaju se zabrinuti svi koji vole BiH, osim Ckakria i SDA , malo je poznato da je Ckakir dobio od Smrdije 15 miliona EURA za propalu tuzbu pred Haskim sudom za GENOCID I ODSTETU
Uz Bakira Sultana našeg ponosnog i gladan ako treba
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kod ovog majmuna se citava politika svodi na rat, sehide i Srebreanicu.
E moj Bakire valjda se ti trebas zabrinuti....a da... da ces pobjeci beli negdje zajedno za hanumom...
Ti treba da se zabrines pas te j...!!! Ti i tvoja "drzavna" politika je rastjerala svu omladinu i mladi kadar iz BiH i napravila od nje Izmetbegovica eSdEhA prčiju od Baščaršije do Opcine Centar to je za tebe BiH magarac zutobradi!!! Kako je tvoj glupi otac prodao cijelu istocnu Bosnu pogotovo Srebrenicu tako ti prodajes ovaj ostatak koji oni nike raspišo!!!
Jos jedna glupa i nepotrebna izjava misa ridjobradog...
Blago Bosnjacima sa tobom, ko i oceve sto im je Alija ukanalio, ti ces ove sad sto su stasali.
SR*ENDE SU TO ROĐO MOJ
Bakire, to njih uopste ne brine , ali Bogu hvala svakome se varca sve prema zaslugama, samo se pitam kako KRVNICI spavaju
Jedino da nas više ne kolju i ubijaju komšije je da si do zuba naoružan, kakve institucije i država moj Bakreni. Pogledaj židove, naoruzali se poslije Holokausta da im Ameri zavide, a ti nama skršio namjensku industriju i ukinuo obavezni vojni rok. Vozamo tenkove iz Vjetnamskog rata i tražimo sadake po svijetu... A, sve da ti i tvoji pajdaši možete više love pokrasti. Dohakao si nam ti i SDA za sva vremena..
O nastupa kao da je na sigurnom. Bakire pa pozicija bošnjaka je bila bolja 92. Mogao si se braniti. Sad se ni to nemože.
Ti treba da se zabrineš, jer očito nemaš blage veze koga si oženio. Sve što ti je čale stico i ljudi oko njega odani jednoj ideji, ta će da raskući Vam.
Jednom da se i sa tobom slozim ,Bakire...
Hoćemo malo pričati o nečem drugom? O pravim problemima koji nas tište, a ne Srbi ovu Bošnjaci ono. I sam si bio Srbin Bakire prije par generacija Ovakve generalizacije ne vode nikuda.
Triba da se zabrinu Hrvati i Bošnjaci, a ne Srbi. Ti si malo maka.
Bosanci.. Kad kazes kupujmo domace.. To znaci oni koji ne misle lose.. I koji ne kazu, ova drzava ce se raspast.. Itd.. To nije domace.. To je strano.. To je separatisticko.. Potrebne su jace centripetalne sile a ne centrifugalne
Oni to velicaju a ne da se brinu oko komsija
BJEŽI U BRLOG!!!! TU TI JE I MJESTO!!!! I ONAKO NEZNAŠ DA PROGOVORIS!!! JOŠ JEDNOM TI PONAVLJAM!!! RECI IM KLIN SE KLINOM IZBIJA!!!!