Komentari (407)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sebija lažu te nisu u Dubrovniku. Viđeni su u Cavtatu na noćnom kupanju.
Šta se desi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji ostaje u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.
Samo vojni poraz i rušenje RS-a može da donese dobro ovoj državi. Na lijep način se ovo nemože riješiti jer Srbi ne osjete i ne vide BiH kao svoju domovinu. Samo vojni poraz je to što će dušmani da razumiju. Amerika je napravila nepravdu što je zaustavila Armiju BiH kada je bila na pragu pobjede. Da se to desilo danas nebi imali ovo što imamo.
Bomba,bomba mala bomba pamtice me mala bomba puna dima bice njena soba..
Ne zna se ko je veci ublehas od njih dvoje. Ona stalno laprda pa se poslije vadi, a on muli, pa kad progovori vidis koliko je jadan.
Pobuc’o bi je Bake ko djete novinu.
ko Avaz na klupi u parku.
Auuu na faci mu se vidi da ce ga Sebija natrehat kad se vrati kuci
Bake , jesi li ga umocio?
Još jedna u nizuh šupljih, samo da guzica vidi puta. Da se Bakiru ne spočitava da samo ide Tursku, a Kolindi da se halale optužbe za 10.000 terorista. I mirna Bosna... do sljedeće pizdarije.
kolinda, baci ga u more. ne zna on plivati.
Koga je pitao lik koji zastupa manje od 20% Bošnjaka, da uopšte priča sa nekim ko je kao Kolinda. Još Predsjednica i nema sve ovlasti koje je sebi prisvojla. Dali joj je Bakir još napimenuo da Srbija i Hrvatska nisu garanti mira u BiH? Takođe i da prestane da se petlja u bilo kakve poslove BiH? Takođe da će šestorka dobiti što je tražila i zaslužila, a takođe i Hrvatska - tu nema milosti!
Kolindra:Peljeski most? Bakir:Nije problem...
gledaj baketu jebackog stava,mala bil mi dala
Jel to vještačka kriza oko Pelješkog mosta i Islamista u BiH konačno završila?
Bake pojeba sve
map2000- misliš baš sve, sem jedne?
map2000- misliš baš sve, sem jedne?
Konačno je i brada malo liznuo...
je li bio dobar restoran?