Komentari (285)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ridjobradi.. em si parazit.. em si papucar.. suti materet
Zar nije SDA dovela ISIL u srce Europe 1992.
@slavkokukic ti kije spominjes..dosli su 93 ..preko hrvatske... a englezi su insistirali da nam ih dovedu..
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
okupila se koza nostra, na celu kum bake cuj motor koji vuče stvari naprijed, kakva je ovo propaganda, j.gebels bi imao sta nauciti
SDA nas je i dovela na 18,7%
Koze, jarci i magarci. I narandzasti orangutan.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Da, motor koji vuce stvari naprijed - u tvoju avliju :)
Živjela Sda💚💚💚👘💷💷💵📗🐢🐸🍏🍐🌲🌳🍀🌿🔲
Tako je živio BAKIR
radoncic ce tebi doci glave samo ze scepo moze zaustaviti,zivio fahro i sbb
Uoci raspada SKJ stari kadar se opirao demokratskim promjenama ubjedjujuci narod da treba nastaviti starim putem kako bi se zapravo ocuvale vlastite fotelje. Prijedlozi reformatora nisu prihvaceni, proglasavani su izdajicama i istjerivani iz partije. SKJ se nedugo potom raspao, a danas se ljudi ovih pravdoljubivih boraca za reforme, pravdu, i sveopcu dobrobit sjecaju sa sjetom smatrajuci da se kolaps mogao izbjeci da ih je vecina podrzala.
Adil Kulenovic u prvom safu. Nekadasnji direktor NTV99 koja je po gasenju ostala duzna plate i plate radnicima ukljucujuci i meni. Nikad ti ih necu halaliti Adile, nikada !!!!
je li to onaj što je napravio film o materi žutog, kako skuplja vreće sa blagom za svoje?
nisam pricu ni procitao ali sam došo da se grohotom nasmijem, ha ha
Hahaha, a zaboravio kako cement tone.
JA MISLIM DA JE DOSLO VRIJEME DA BAKIR IZETBEGOVIC PODNESE OSTAVKU U SDA I DA NA NJEGOVO MJESTO DODJE SEMSUDIN MEHMEDOVIC! TO BI BIO CASNI ODLAZAK IZ STRANKE. NARAVNO MOZE I ONAJ DRUGI, DA POPUSI SLJEDECE GODINE NA IZBORIMA, PA DA GA ONDA ISTJERAJU IZ STRANKE, PA DA GA ONDA SIPA HAPSI!
NARAVNO SVE POD ULSOVOM DA MEHMEDOVIC SMIJENI SVE I JEDNOG CLANA GLAVNOG ODBORA SDA I DA DOVEDE MLADE ENERGICNE LJUDE I DA MALO PORADI NA BOSNJACKOM PATRIOTIZMU! DOSTA NAM JE VISE SRBIJANACA, BOSANCA ZA PREDSJEDNIKA SDA!
ZAPRAVO, DA MALO VISE PORADI NA BOSNJACKOM PATRIOTIZMU, POGOTOVO STO SE TICE VOJNO-SIGURNOSNE STVARI, KAO I EKONOMSKOG PATRIOTIZMA I RASPODIJELE BOSNJACKE POREZNE LOVE UNUTAR BIH, KAO I PREMALE ZASTUPLJENOSTI BOSNJAKA U SVIM INSTUTICIJAMA BIH, ENTITETA, KANTONA, OPCINA I PRIVREDNIH I DRUSTVENIH USTANOVA, FIRMI I PREDUZECA!
UFFF JESU GA MASAKRIRALI OVI NAZOVI "NOVINARI" STO PISU BRLJEZGARIJE ZA 300 MARAKA? EVO CITAJTE STA JE SVE BRLJEZGARIO ALIJE izdajnika MALI! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/53138/izetbegovic_poruchio_radonchicu_dodiku_i_chovicu_drzavom_ce_vladati_samo_bosanci_i_hercegovci_nema_otcjepljenja_ni_treceg_entiteta_foto.html
Jedno je sigurno, Alijin mali je out of the touch sa Bosnjacima !!! BAKIRE, BAKIRE, SPUSTI SE BAKIRE, LETIS VISOKO, NAROD TI GOVORI, A TI LETIS VISOKO I NE CUJES IH.
koji trol čovječe
sreća da točak istorije ne pokreće vaš motor, kako radi blizu smo da se vratimo krojenima pećinskog života, da živimo u plemenima......jedemo korjenje i travu, ponekad meso ko ajnadžić i skaka itd itd. Sreća pa motor ima vijek trajanja, velika za sve nass u BiH
motor je odavno pokvaren i treba ga baciti, vezivo je popustilo i sve se urušava,
Govoriš o povjerenju i da nikada nisi lagao svoj narod a to je ponovo laž još veća nego tvoj ego trip. Slagao si za tužbu i priznao da si svjesno lagao. Dižeş neke prste i identifikuješ nas sa nekim arapskim ligama i budalaštinama od kojih nas samo glava može zaboliti. Tvoja je žena najbolji primjer kreature koju diktatura postavlja i silom nameće. Dodiku više vjerujem nego tebi Bakire balvane koji nemaš pojma ni o čemu a hoćeš da vodiš narod. Bijedo!
ovaj momenat zahtjeva onu "ustani Alija da ja legnem" .. pored Bakira