Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ko bude pravio "uređeno društvo, jednu evropsku zemlju u kojoj će biti civilizacijski odnosi", ima moj glas i podrsku, pa makar to bio i Bakir... Ali, nesto sam skepticna. Ako to niste za 30 godina napravili, ne vjerujem da cete ikad uspjeti. Jednostavnp ste nesposobni i previse neposteni.
Odličan komentar,svaka čast, nesposobni i nepošteni
Nek pošalje ženu i djecu ( kćerku i budućeg zeta) na prvu liniju. Ja znam da ću odmah preko grane bilo gdje. Nek ratuje on i njegovi.
@goUser1602...., nek ratuje on, ima šta čuvati.Ja neću da ratujem jer nemam NIŠTA a zahvaljujući Bakiru i njemu sličnima.
Koja je ovo budaletina malo je reči j.bao ti šargan ženu i cjelu familiju bar se nauči da daješ koliko toliko školovane izjave za novinare.
Ko bika traži bika i dobije.
treba ih sve pohapsiti zbog ,,zveckanja oruzjem,, i ovog žutog kre..na i onog debelog krm..ka .
I dok se politicari sva tri naroda budu zajebavali sa istima...kraduci i manipulirajuci....jednog dana kada se pojave neki ljudi i sume sa zvezdom petokrakom...bice kasno😂
Sargan je otjero sve cetnike iz bosanske krajine cuvajte da nebi i vas iz Bosne
Armija BiH nije jednako Bosnjaci. zalosno je da Bakir samo Bosnjake povezuje sa borbom za BiH.
SDA nema nikakav osjećaj prema Hercegovini. Prodali su je još prije rata. Njih čak ni Mostar ne zanima a ne Gacko. Ili Trebinje. A to što Bakir svako malo posjećuje Gacko,to je sasvim druga priča.
😂😂isto u zasnjem ratu nigdje ga sakrili se a mater mu u tursku po donacije a i zena mu i sad stao ko fol uz borce da ko on ce ko fol a prodat ce nas ko i 90 godina ma mars tamo
Joj što Bakir misli da kaže nešto pametno, sve neke seljačke poslovice. Kaži da nemaš odgovor na Dodika, već se nadaš ko babo da će narod prodat kravu za pušku opet. Otima ti čovjek zemlju a ti ko bilmez, poslovice recituje, Joj jest me stid.
Prijavljujte provokatore koji sire govor mrznje na portalu : Vijeću za štampu BIH i Udruzenju BH novinari. Prijavljujemo - da ovo zlo prestane!
Oni ce napraviti nesto evropsko.. a sve su nam vakcine sadaka, nesposobni imbecili, smece ballliysko
Zanima me jedna stvar, kako je Bakir pismen i školovan ako je 92-95 bio u trezoru? Jer njegove izdaje su jednake termitu što i njegova stranka i jeste.
sreca nasa pa po nabavci pogresnih respiratora znamo kakvi ste strucnjaci, zamisli da trebate nabaviti odbrambeno oruzje za nedajBoze?! vjerujem da bi dobili djecije lego kockice !? Fadil bi to fino objesnio kako one mogu iznenaditi neprijatelja. Ma koji rat i borba sa vama smotankovicima, sikter ... !
Industriju i postrojenja treba da posjecujes, Fabrike da orvaras, izadjite vise iz 90tih kruh vam ljubim. Svi bi kao ratovali I nesto branili, sta da branim djubrad jedna. Sve ste unistili I nizasta niste sposobni.
Kako poučno. Za udžbenika, majke mi. Ova familija je poznata po dobrim procjenama i velikim mudrostima koje izgovori.