Komentari (489)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je eto lazu mediji u austriji a bakir govori istinu :)
malo shopinga za sebiju to se ne racuna
@shahzudin care ja se smijem kladit u desnu ruku da riđobradi nema pojma kako zive ljudi u BiH. on, novalic (vjecni foteljaš), lagumdzija i ini nemaju nijednu dodirnu tačku sa stvarnoscu. samo trebaju znati dajedan takav jednom davno reče "ako nemate hljeba jedite kolače" pa mu ubrzo narod odrubi glavi i potamani familiju. jest da ovaj ima privatnu policiju da ga cuva a trezor u istambulu samo njega čega da ponovo dođe
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kako li on to sve izgura jadan,sigurno uzme u prizmi na 12 mjeseci kredit
sam placa troskove drzavnim budzetom, niko mu ne pomaze
Oj sege i jada. Prvo vijest da putuje sa poslovnim autom u Austriju privatno. A onda ovo..... 😂😂😂😂 koo vic
On placa, narod casti ;)
davno su to Bosnjaci platili
Dosle pare od MMF-a pa malo otisao da se provede.Vjerovatno kupuju donji sexi ves u Austriji i raznorazne rekvizite.Mozda im treba stimulans.Slabo mu se dize a ona ko santa leda.
Čijim je autom utisao na privatni put. To nam recite. U hrvatskoj se daju ostavke zbog toga a kamol u civilizovanijim drustvima. Bakire cijim si autom otisao u Beč. Čijim si autom otisao jel ? Čijim bolan autom halllooooo
jadnicak,....od svoje sirotinje,...sve za narod morace mu mama odvajati novi "ovo je za mog Bakira" dzak sa lovom
https://www.youtube.com/watch?v=gAd0fQZs5UQ&feature=youtu.be
Nisam imo snage citati dalje od naslova... senzacionalno - sam placa troskove godisnjeg pa zar svako to ne radi? Zar to treba naglasavatiili ja nisam normalan..?
nisi normalan, zato nam je ovako. Ne ide se na godisnji sa 4 sluzbena auta i 10 gorila.
@lilium.bosniakus vidim ja da nisam odavle...
Pa dovoljno je ukrao da moze placati sve sam gdje god to hoce.
Ja više ne znam šta bih rekao za ovog čovjeka. Mnogo mi je žao što sam njegov savremenik i što živim u eri ovog našeg primitivnog balinluka. A o ovoj njegovoj kozi ne bih trošio riječi.
Moj bake nije ni tebi lako... Sta moras je*at nije ni cudo sto krades i trazis satisfakciju u necemu drugom
Molim Vas nemojte da mu zamjerite,pa mora i on da kupi VILU u tamo gdje svi političati imaju za štek. On i dama sa sa umiljatim pogledom.
Samo narode birajte, sad Seku za predsjednika !
Kao u dijamantne čegrtuše!
Ja vise vjerujem austrijancima, a ako je dosao na odmor sto ce mu silna pratnja sluzbenih auta. Ah sto im je lijepo ( mislim onu grupu iz licnog osiguranja) i oni na odmoru. Bogami ima vise tjelohranitelja nego Obama.
ili si Bakir ili si sirotinja