Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir, od plemenite loze IzMetbegovića!
Bakire, te ljude u Srebrenici je tvoj babo zrtvovao. Ne pravi se sada lud,.
Bakir, od plemenite loze Izetbegovića! Svaka čast, predsjedniče :)
ne samo rusi nego i NASI Grci,a vi ste i onako gllupi pa nista ne preduzimate, vama nije ni jasno da jedna zemlja koja je clanica EU koja je imala regularne vojnike na teritoriji BiH i koja su se velikim mahom ukljucil u genocid nad vasim bosnjacima...vi da ste i malo pametni tuzili bi citavu EU,koja je znala da grcki vojnici koljuu po Srebrenici....
pa babo mu je potpiso Dejton, ko koga ovdje zaj....
Svaka cast Izetbegovicu i podrska , NORMALNO je da Srebrenica treba imati poseban status i da se glasenje vrsi po popisu stanovnista iz 1991-e godine. Trebalo je takodje podsjetiti Ruskog Ambasadora da su njegovi sugradjani Rusi ucestvovali u genocidu civila Bosnjaka koji je pocinila srbija. Rusi bi trebali danas takodje biti u Haskom Tribunalu za genocid nad Bosnjacima !
Kakvi su ovo razgovori cudni iza .....zavjese (firange)..