Komentari (398)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebite mi sve ako Sebija ne sredi da ova mala ne nadje nidje posla vise..
babo ti je napravio rs. da ti nije babe bio bi portir, kao i dodik i ostala ekipa. steta naroda nepismena pa ste na konju
Ovako: Pronađe se adekvatna livada i na tu livadu staviti sve ove seronje što žele rat i dati im puške sve moguće oružje i neka se gađaju kao u igiric Wormsu... I tako oko njih poslagati jednih 5000 kamera i napraviti novi kanal na televiziji i nazvati ga Balkan Worms da bude kao i farma da se smijemo svi skupa budalama. A narod da nađe normalnog čovjeka koji će nas sve odvesti do adekvatnog riješenja u državi. A godinama ćemo imati taj tv show u kojem ćemo gledati Dodu Baketa kako se rokaju..
treba prevod bakirovog jezika ovde, otprilike kaze,,, RS je genocidna tvorevina, akutni tumor u tkivu BiH, prvo im treba ukinuti dan , zatim ime,, i na kraju razvaliti tak tkzv entitet, i napokon podici ljiljane u sred banja luke
nedostaje seksa u politici.
kretenu jedan. pa ti si taj koji nas ponizavas skoro dvije decenije!
Bakir-Seka nesto prica, a priprema kljuceve da se odmah po izbijanju frke zakljuca u trezor Narodne banke. Povesce svoga kucnog ljubimca Fahru-pudlicu.
Sta je sad baker, opet ti "fin "
Hajde više, dosta je i tvoje petljancije. Bolje ti je idi riješi ženino državljanstvo, kako je nebi vratili kući - revizija je u toku. Ako prijete borcima ABiH, onda će vjerovatno i njoj!
PS. Bakire, ne zaboravi da vidiš i za Šćepu Radončića!
Bakir bi odahnuo kad bi se rijesio te rospije:))
Kirbas i ono malo sto je znao zaboravi gledajuci plavu..
Haha, ukenjao se lijaba... Nikada niste ni imali ponos, zato ste to sto jeste, poturice.
Bjezi ba Bakire...znao si do cega ce dovesti tvoja aplikacija Ustavnom sudu ali si je ipak podnio...idu izbori...valja ovcice u tor utjerati...isto je i u RS...i tamo opozicija koja je skoro srusila Dodika sad s njim u istu frulu svira...i njih si ujedinio.....Srecom ovo ti je zadnji mandat u Predsednistvu....Nama bosnjacima treba neko puno mudriji nego sto si ti.
a g-dja je prava dama nema dvojbe.
treba sve dane drzavnosti u BiH ukinuti, ne moze jedna drzava imati tri dana, razlicita dana! treba uvesti dan drzavnosti onaj dan kad je stvorena stara bosanska drzava koja zajednicka svima i muslimanima i katolicima i pravoslavcima. ali za oavaj dan trebaju pametni ljudi, gradjani a ne neke nacionalne stranke koje se kriju iza svoji prefixa "demokratskih" bosankska drzava je mnogo starija od podvale avnojske kao zajednica "hrvata", "srba" i ostalih YU.
"100 hiljada radnih mjesta za deset godina" - Interesantna izjava. Znaci to sto je Konzum otvorio/pokupovao tamo neke ducane i i otvorio radna mjesta a time i povecao uvoz roba iz Hrvatske, Prosirenje aerodroma u Tuzli, Prevent koji siri svoju proizvodnju, prirodni odlazak u penziju i zaposljavanje mladjih ljudi na osnovu toga i sva privatna inicijativa u BiH.. sve je to zasluga SDA? Sto ne obeca da ce smanjiti uvoz za 20 % ili povecati izvoz za 10 % u svom mandatu. Uvozimo vodu, paprike, voce.
Demokratski neka se odcijepi ko hoce. Kad je moglo Kosovo,Krim i kad je Engleska mogla izac iz eu, zasto bi se ovde nametao brak na silu! nece srbi da zive sa balijama i cao (muslimanima svaka cast), ni sa izetbegovicevom politikom nece,i neka nece. nisam nacionalista,ne volim ni fasiste ni fundamentaliste! a ne volim nista ni na silu.
joj zamisli da si tek nacionalista.
100,000 radnih mjesta od 5000-10,000 KM za "radno mjesto" Baketu pola od toga,...prosjek 7000KM(pola 3500 recimo) na njih 100,000 100,000 x 3500 = 350 miliona KM Nije lose Bake za 10 godina