Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istaknuta je i potreba značajnijeg iskoraka ka ispunjavanju bosanskohercegovačkih obaveza, a to su; Pjesma se pjeva uz melodiju \"Bombe na London\", a autor pjesme je Alija I. Pjesma ječi, sva se zemlja trese, SS-vojska stupa roj u roj, SS-vojska sveti barjak vije. SS-vojska sve za narod svoj. Daj mi ruku ti, draga Ivana, oj s Bogom sad, oj s Bogom sad, oj s Bogom sad idem branit, idem branit, idem branit mili, rodni kraj, rodni kraj. U boj smjelo vi SS-junaci pokažite domovini put! Pođite putem slavnih pradjedova dok ne padne tiran klet i ljut. Ljubav naša nek u srcu plamti, i sa pjesmom pođimo u boj. Za slobodu mile domovine svaki rado dat će život svoj!
da, jedan od dva predsjednika njemacke stranke zelenih jeste osoba, cije su roditelji dosli iz turske, ali se nikako nemoze reci da je ovo stranka muslimana oni su stranka (ugrozenih) manjina
zeleni i bez mozga i jedni i drugi - ultraljevicari i islamisti