Komentari (399)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo mi nije jasno zbog cega je onoliko ljudi izginulo u ratu ????
@bond071 Moj, jarane ... 😩
kako to nije jasno? Pa trebala se opljaclati državna imovina, da bi se uhljupi poput ridjeg obogatili
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jutros kod Kineza pitam imaju li japanke? Kaže,kakve su to plovokacije.
Hhahahhahahhahahhahahahhahahahahhahahahahahahahahhaha
😂😂😂😂😂😂😂
Bosna ce jednom biti normalna i gradjanska drzava kao sto je nekad bila u svoje zlatno doba 80-ih. Bakir je odraz nazadne politike koja pokusava hegemonijom nametnuti svoje begovsko pravo na cijelu BiH. Ne moze jbg, mi smo rat izgubili ne mozemo nista bez Srba i Hrvata. On ne moze nista donijeti sam u ime ikoga. Zasto nas laze i na taj nacin fura spiku retardiranu samo nas jos vise ukopavajuci u i ovako nemogucoj situaciji. Srbi i Hrvati (politicari) otvoreni su nam neprijatelji al sto je on.
El bake jos malo i tvoje je isteklo
čuj besplatno, hahahahahahahahaha
"Sjajan projekat" da u slucaju novog sukoba četnici iz Srbije mogu za par sati biti kod Sarajeva. Nisam protiv puteva, ali ne preko Višegrada.
Niste ni ovaj koridor 5c izgradili, a pravite planove za spajanje SA sa BG. Slažem se da putevi spajaju prijateljstva ali završite nešto što ste počeli već jednom
Samo u Sarajevu u NARODNIM KUHINJAMA se dnevno podijeli 120.000 obroka !!!
bravo bakire svaka cast imas moj glas
koji prevarant i lazov to svijet ocima nije vidio od vremena dinosaurusa ...spin majstor, beskrupulozan tip koji u stanju sve napraviti da samo ostane na vlasti . cijena uopce nije bitna. kada bi svi bosnjaci bosanci zaprijetili da ce skociti sa nebodera kada bi cijela BiH sutra trebala pripasati madjarskoj ili srbiji pod uslovom da se on povuce on bi rekao . ubijete se svi , 6 BiH neka nestane ali ja nedam vlast i pare.
@STELT0117 a tebi treba opticar . otvori prozor i pogledaj bijedu i unistenu drzavu ni afrika nam nije ravna ...doktore
spjedeći put kada dodju na tenkovima brzo će sve proći .. jebiga Bakir je debil.
Akcize su rekao je za Krajnu, da poveže Krajnu sa ostatkom Bosne.. HAHAHAHHAHAH
grohotom se smijem bakire, grohotom....selam iz njemacke
E ovo je dosad najjača predizborna Baketova. Jača i od 100.000 radnih mjesta
Tek sad kad nam sosoni navale,pa biće ih više nego arapa , neće nijedan u sandzaku ostati
Nema nista besplatno, nikad nije bilo niti ce biti...
Oktobar je pred vratima