Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
”Narod zna” rece Izetbegovic i sjede u svog audija A8 i ode po zenu u bolnicu koju joj je poklonio za 8.mart i zajedno odose na veceru sa zlatnim kasikama.
Pa nmg da vjerujem, ni kafu, ni sok ni niki qrac da ih pocasti,,,pa stvarno,,,
E bogami ako vam je Bakir dao blagoslov, onda vam se definitivno lose pise. A negativni skor u pripremnim utakmicama od 3-7 sigurno nagovjestava istorijski uspjeh na predstojecem prvenstvu.
Za ovo bakirovo preseravanje i kićenje tuđim perjem, postoji jedna stara, onako malo vulgarna izreka: "Lako je tuđim .urcem gloginje mlatit." :)
Sta ima lose sto ih je primio,popricali malo I to to je to ,da ih je primio hostapler zlaja I fahro iz tornja to bi bilo ok
nit me je uhljebio nit imam ikakve veze sa sda,svi su oni isti,a ti koji pises protiv sda i bakira mozes mu ga samo poglabati
ETO NAM MALERA!
Bakire ako si ih pogurao sve kolektivno novčano onda uredu!!
gdje mogu naci jednog borga u ovom momentu :)
Samo što sam ušla na klix :) hahahahaha telepatija...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jel citaju ovi majmuni tipa bakira sta mi pisemo?
aha nemaju pametnija posla...
kakva reprezentacija,takav i predsjednik
Ubi mi Baki i posljednju nadu za uspijeh.
Ako smo imali ikakve sanse na prvenstvu,sada ih nemamo.
Bakire ti da mozes ti bi rasformirao ovu reprezentaciju,stavio da igraju igraci samo kojima je bitan nacionalni interes i naravno selektora protjerao iz drzave.Najlakse je sada sjesti sa njima i popricati,a dok su se pare trazile nigdje te nije bilo.
naravno da ce igraci igraci kojima je bitan nacionalni interes.
pocela je kampanja...
E pa ne mogu da vjerujem sta je sve spreman da bi se promovisao i pripremao za izbore!
Steta sto je Dzeko uzeo pasos od Zlatka Lagundjije trebao ga je pljunuti samo.
Joj Bakir! nemam sad napretka 40 dana .(