{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izetbegović primio delegaciju Studentskog parlamenta Univerziteta u Sarajevu

17.8.2017. u 16:08
248
50
Izetbegović primio delegaciju Studentskog parlamenta Univerziteta u Sarajevu
248
Izetbegović primio delegaciju Studentskog parlamenta Univerziteta u Sarajevu
Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović primio je danas delegaciju Studentskog parlamenta Univerziteta u Sarajevu, koju je predvodio predsjednik Merim Serdarević.
U sastavu delegacije Studentskog parlamenta, uz predsjednika Serdarevića, bili su: Rijana Jusufbegović, zamjenica predsjednika, Hamza Jatić i Alija Nurković, članovi Izvršnog odbora, te Adla Mulić, sekretarica.

Tokom susreta gosti su informisali člana PBiH Bakira Izetbegovića o položaju studenata Univerziteta u Sarajevu, te aktivnostima Studentskog parlamenta, kojima ostvaruju svoje programske zadatke.

Posebnu pažnju su posvetili svom djelovanju u okviru tijela Univerziteta u Sarajevu, afirmaciji pitanja koja se odnose na status, ekonomski i socijalni položaja studenata, te ostalim aktivnostim koje provode.

Gosti su iznijeli i svoju zainteresovanost za položaj mladih uopće u Bosni i Hercegovini, te izrazili potrebu donošenja zakona o mladima BiH.

Bakir Izetbegović podržao je aktivnosti Studentskog parlamenta Univerziteta u Sarajevu, te naglasio da zajednički cilj treba biti poboljšanje položaja studenta i mladih na cijelom području BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li se BiH adekvatno i humano odnosi prema migrantima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: