Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire nemoj uzet ništa ispod milijarde. Arapi daju šakom i kapom našoj mafiji da učvrsti korjene i veze između familija koje treba da vladaju. Treba para da se mogu platiti političke igranke i zvrčke.
svi vi na klixu samo kukate, hajde pametni narode vi nesto uradite za bolje sviju nas u BiH.. samo kenjate po klixu.. idite radite, studirajte, otvarajte firme, sadite noliku zemlju u BiH, radite nesto osim da samo kukate i cekate da vam bakir pokuca na vrata sa ponudom za poso..
Svratili da provjere da li smo podmireni dzamijama,ili fali.
pa Bakire znaš li ikog dovest osim ovih umotanih?
Svratili malo da vide da li je dovoljno dzamija,trebaju,tako i treba.
Bakire nikako nafake od tebe..
Da li itko ove ljude upozori da dobro pripaze na novčanike ...??? Ovaj hoće ukrast . . . !!!
Ne brinem se ja, nasli lonci poklopce 😎
Hoće li ponovo da dobije teglu od 2 kile zlata za dane provedene u trezoru? Koliko je do sada dobio mogli smo izgraditi cijeli dunjaluk od zlata. Al zato ima u trezoru svoje blago kao Baja Patak.
Napokon Hriscani u BiH.... ajde fala qrcu...
Nece u BiH nitko ulagati dok Bakir i Dodik u dogovoru ne prave probleme i pricaju o ratu kako bi se odrzali na vlasti.
ti il si dijete od 15 godina ili si glup 100%.. sta bolan nece, pa ulaze se od rata... haj ti pametni nesto uradi za narod BiH.. ne kenjaj liguzo