Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljiljan je kršćanski i hrvatski simbol –VIDEO-Krizari su ljiljanima na zastavama isli u borbu protiv muslimana i islama.Hrvatski vladari su nosili ljiljan na svojim zastavama. LINK http://www.youtube.com/watch ?v=qjJjEh-gHA8&featu re=r elated
pa bolje da ih je primio u >Kogu.......jer je to njihov nivo
ovaj ahmed ne zna snimit 30 sec. reklamnog spota za dubokozamrznute jufke a kamoli 90 min. zahtjevnog dugometrazca, film je zali boze pare i trud
kakva ekskluziva, bakir primio ahmeda imamovica i producenta smajica! kad ce u goste mustafa suzduka i sena internet i onaj reziser sto mu se u filmu popravlja bojler? a tek srdjan vuletic? ha ha da umres od smijeha. tako je predsjednice, nemas se ti cime vaznijim baviti.
Film je katastrofa. Potpuni promasaj... Na zalost danas je dovoljno biti hrabar i odluciti snimiti film o Srebrenici vise govori o drustvu filmskih radnika. Nalozi se alkos Ahmed i snimi film. Aferim.