Komentari (1067)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu misliti aplauza evo krezube mase nakon oralne erekcije sranja! Pusti vodu nakon svake rijeci ligo ljigava!
@Kasela hahha, skupa je voda za ovaj sljam
@SultanBego1982 RASPALI SU SE VEC SAMO NE ZELE DA PRIZNAJU,COBAN NIJE SAV SVOJ🐑🐏🐑🐏🐑🐑🐑🐑
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Suti Bakire ne otkrivaj, pocece svabe dolaziti ovamo...
Narode, bolje nam je jedan idiot al da je nas nego neki pametan a njihov. Sjebat ce nas cetnici mirnim i legalnim putem. Probudite se narode molim vas!!!!!
Neka Bakire, odmori malo. Puno je 1450KM , sta ce reci premijer Novalić.
U ovo da ce prosjecna plata biti 1450 KM APSOLUTNO VJERUJEM. Toliko ce sami sebi dici platu da ce prosjek doci na tu cifru.
Gdje su tih 15000 radnih mjesta, koje su to firme zaposlile toliki broj ljudi? Koliko je naroda otislo iz drzave za te 3 godine zbog katastrofalnih uslova, koliko ljudi trenutno radi kao robovi u Egiptu nekada? Sta se moze kupiti za jednu prosjecu BiH platu u realnom sektoru? Zasto imamo najlosije uslove kod mobilnih operatera u Evropi? Zasto nam ulice izgledaju kao iz 18 vijeka? Kad cete udariti na "sumsku" mafiju koja posjece sve planine i brda? Kad cete smanjiti administraciju nepotrebnu?
Zasto odredjene kompanije drze monopol kroz trgovinu , uvoz i izvoz svega? Sta je sa podsticajem za poljoprivrednike i zasto im je trziste nezasticeno? Kad cete motivsati narod da ostane na selu a ne da bjeze u Evropu ili jos gore u Sarajevo/Banja Luku? Kad cete regulisati protok virtuelne valute(novi oblik pranja pranja)? Kad cete usvojiti zakon o ispitivanju porijekla imovine? Kad cete pojacati kontrole na mito i korupciju? Kad cete reformisati zaostali obrazovni sistem?
@Smjehotres Kada mislite smanjiti uticaj vjerskih lidera na politicki zivot u BiH? Kada cete povecati plate zdravstvenim radnicima? Kako cete se izboriti sa medijskim obmanama javnosti? Na koji nacin mislite rijesiti problem zaposlavanja preko "stele" u javnim sluzbama? Kada mislite postaviti obrazovane ljude na kljucne pozicije umjesto stranackih pijuna? Koliki je vanjski dug Bosne i Hercegovine i kako ga mislite smanjiti? Rezultati Ministra vanjskih poslova? Pitanja mnogo, odgovara malo.
Omladino molim vas izadite na izbore, nedajte da nam predsmrt generacija kroji buducnost!
nemoj molim te govoriti da ce biti milion zaposlenih, jer ce ponovo neko napraviti igricu gdje u sarajevu krades pare ali sada ne 100.000 nego milion! Valja mi to ukrasti sve i kad izgubim haj ponovo na pocetak! Budi obziran!
Slazem se sa Bakirom u potpunosti, s tim da Bakir nije napomenuo nekoliko jako bitnih i porazavajucih cinjenica: - realnog sektora nece biti jer ce vecina fabrika i preduzeca biti zatvoreno, - omladina ce otici u inostranstvo da traze posao i da grade svoju buducnost, - dijaspora nece upumpavati novce jer ga nece imati kome upumpavati, Da li neko iz Vlade smije da javno objavi podatak koliki je prosjek u budzetskim organizacijam a koliko u realnom sektoru!
da neko moze ovoliko da laze za ramazan
Pa bakire zar ne vidiš da te bošnjaci više mrze nego dodika?
bake, nece ti ni dove ramazanske pomoci u oktobru
Haha haha. Sta naprica ovaj čovjek i osta živ. Do sada je godišnja prosjecna plata rasla po 5 KM godišnje. Bake će to sada ubrzati. Ako bi ga pitali kako misli to da ostvari, njegov će odgovor biti: Daće Alah da tako bude.
Haha haha. Sta naprica ovaj čovjek i osta živ. Do sada je godišnja prosjecna plata rasla po 5 KM godišnje. Bake će to sada ubrzati. Ako bi ga pitali kako misli to da ostvari, njegov će odgovor biti: Daće Alah da tako bude.
zar se bog bavi politikom? nisam to znao da ima vremena za to i to pogotovo za SDA, hvala Bakire nismo znali da imas direktnu liniju sa bogom, da si mi to prije rekao ja bi odma za tebe glasao
jebote pa i rasvjeta mora biti zelena, ovi su fakat pukli. pricas o buducnosti i razvoju, a u pozadini likovi na livadi u maskirnim uniformama. alan ford!
Projekcija je sasvim realna, čak konzervativna samo što je narod nestrpljiv