Komentari (1049)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izetbegovic je ofulo profesiju totalno. On bi milijarde uzeo da je stand up komicar. Njegova faca, stav i izjave su bolje od legendarnog Leslie Nilsena. Fadil Novalic se trudi ali nije to ni do koljena Bakiru.
ne zna se ko je gori- ili ovaj sto obecava, ili ovi sto jos uvijek vjeruju u ove bajke
@JedanSasaIzVoza gori su ovi sto vjeruju u bajke
nikad nisam glasao za sda. sad kad zivim u njemackoj otici cu glasati. sto su duze na vlasti, vise ce nas ici u njemacku i bite ce druzenja :)
Strpi se magare dok trava izraste 🤣🤣🤣
Za 10 godina ndce biti mladih u Bosni.
Sellam velike selamdžije,sellam moji sda-ovci... MENI NIKAD NIJE BIO CILJ DA SE OBOGATIM... DAA NESTO IMAM😂 Jedva čekam humanitarni koncert za Bakira...ipak njegova imovina vrijedi samo 7000KM😂😂 nema čak ni svoje auto😂 Pomoziteee,pomozitee mi ljudi,nemoj te se smijati😂😂😂😂
boli njega racku za narodom, kakav čifut
Ovaj ga ne vadi...ha, ha, ha, ha
Lik je fakat izgubio dodir sa stvarnošću... na čemu je? Daj Bake i meni loma.. da se pošteno oduzmem.
Hahaha a sta da vam kazem komsije,nije da se smijem tudjoj muci al ovo je fakat smijesno!!!
Bravo gospodine predsjednice, a sra si nam donio 😊
Bajir je zapravo Srbin.
pa dobro, čovjek je rekao ako imadnem skupštinsku podršku... ali je nije imao, jer je ovdje ne može niko imat od mrzitelja Bosne.
Prva slika sve govori!
vidi likova mati mila, šta je ovo, teško nama
Hoce li vec jednom neko od Balija imati dovoljno muda da prebije sve kosti ovom turskom supkolizcu Izmetjedovicu. Ovo je nevjerovatno koliko jedan covjek moze slagati.
Dobro ste postigli do sad, uzmimo samo da je registracija auta skoro skuplja od plate u BIH, samo nastavite tako