Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako narod moze birati ovakvog glupana 2x u Predsjednistvo ... znaci nije do glupana, vec do idiotskog naroda ...
uvijek i bilo
Kalkulacija: izlasnost na izborima oko 50%, znači pola u startu ne glasa i time podržava ovo stanje. Od druge polovine za vlast glasaju uhljebi, penzioneri, radnici po firmama bliski vlasti, marva što proda glas za 50 KM. I tako jedva navuku na većinu. Realno sa 25-30% glasova dobiju 100% vlasti, moći, budžeta i resursa.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Samo mi nije jasno zasto gospodin Bakir kao erdogan neraspise referendum da moze vladat jos 40 godina pa da nam moze jebat biku bikinu
"u postupku pribavljanja mišljenja o prijedlozima međunarodnih sporazuma u oblasti koja je u isključivoj nadležnosti kantona, izravno kontaktira nadležna kantonalna ministarstva" - i u čemu je problem? Mišljenje se pribavlja od onih u čijoj je to nadležnosti. Ne znam ko ovdje ne razumije stvari, Magazinović koji namjerno priča gluposti ili novinari koji ove budalaštine prenose?
Dolje Velekvislingov amanet BiH, Princ Kuga! - Sloboda Bosni i Hercegovini!
SDA sve go kriminalac i pokoji oficir cetnicke vojske kao "precednik" opstine . I tako to. Y.bo kucu ako je ispod 1000 000 km. Al nicija nije do zore, lopove hrdjavi.
Birali ste ovog idiota, bogme pusite mu belegiju sad. Znali ste da mu je mater retardirana, babo Alija, lopov, prevarant, ukratko kurvin sin. Iz te jebene kombinacije ste ovog ridjobradog izabrali a sve ste znali. Mene su mojih para kostali do sad preko 200 000€. Al platices ridjane taman od bubrega, sjeme ti y.bem. Hvala klixu za mogucnost izjasnjavanja, a vas sto ga izabraste popisam , sarajuci.
e moj narode daleko su izbori, sta ovaj jos moze uraditi do tada....
VRACAJTE HARETA PJESNIKA U PREDSJEDNISTVO SUNCE VAM GREBEM BUDALASTO I SAMOUBILACKO, KAD SRBIJANAC I SCEPO ZAVRSE SA NAMA, NISTA OD NAS OSTATI NECE!
Jeli ovo pisano Eleninom nalogu ili je ona napisala a gosp.Causevsku se sa.o potpisao
AKO SE NE POJAVI NEKI "BREAKING NEWS" KANDIDAT ZA CLANA PREDSJEDNISTVA BIH U IME BOSNJAKA, HARETA TREBA AKTIVIRATI, MEDJUTIM TO JE SAMO DA SE ZADRZI STATUS QUO, JER BAKIROVE IZDAJE SU NEPOVRATNE!
CITAM OVAJ DOKUMENT STO JE POTPISAO I NE MOGU VJEROVATI, KOJA IZDAJA BOSNJAKA!
BAKIRE, AKO IMAS I ZRNO DOSTOJANSTVA, PODNESI MOMENTALNO OSTAVKU!
27.7.2016. Boga pitaj šta je on od tad još potpisao.
keno84 ... hahhhah... oplakah. najbolji komentar. :)))
sad ce svaka susa i nepismen da odlucuje.... hahaha.....
Ovaj nazovi covjek nema obraza. Hvala Bogu pa nema sina. Ova drzava ne bi izdrzala jos jednu generaciju Izetbegovica.
Opet radis za skutore ojebino zuta..
Pretpostavljam da ovo odgovara Hrvatima. Sada mogu da odlucuju ili da blokiraju odluke sa kantonalnog nivoa. Well played ustaše.
--- ZAKLJUČAK iz 2013 o suradnji MLADIH ZEMALJA ZAPADNOG BALKANA ! Sad je jasno zašto je BIH DOBILA AUTPUT I OVIH 100 KM ! I zašto Dodikova BARNUMOVSKA SRNA SPOMINJE OD TADA MLADU REPUBLIKU SRPSKU ! A Bakir sada i mladu HR Herceg Bosnu ! I TO ŽURNO jer u NOVEMBRU HDZ BIH postaje OSUĐENA ZLOČINAČKA UDRUGA i tu presudu BIH MORA PROVESTI ! Osim ako je sada BAkir ne PRIZNA HErceg Bosnu pa će se onda Herceg Bosna pozvati na OSLOBAĐAJUĆU konačnu presudu HRVATSKOJ !!
Znači Bakir je najbolji i najpametniji od svih bošnjaka koji su ga birali. Tačka Bakira treba slaviti kao sultana jer ovaj narod koji ga bira ga zaslužuje. Tačka Hanuma Bakirova -dobiti titulu "sultanija" proglasiti je bosanskom Evitom Peron. Tačka Svaki punoljeti Bošnjak koji glasa za mora nositi Bakirovu sliku u novčaniku. Tačka. Kad može Bakir ovako da nas psihofizički zlostavlja i pravi kretene od cijelog naroda onda daj da to ozvaničimo.