Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trezor ratnik zna koje su univerzalne poruke ! Zanimljivo, znaš li da je univerzalna vrijednost ne ukradi , ne otimaj, ne ugnjetavaj ! A za NAROD ne dozvolite da vas ugnjetavaju !!!
bakir je izjavio ne mozete imat i poso i platu
Odlična zarada, sajt rusi sve granice: https://trafficmonsoon.com/?ref=buxG3N
Moja najveca zelja je metak u tvoju njusku,Bakre. Tada bi se Bosna ponovo rodila.
Razumnom je dovoljno da procita u Bibliji da je sin Marije rodjen kada su pastiri vodili stada na ispasu, Vatikan sam priznaje da ne zna datum tacan, a smatra se da je to bilo krajem ljeta. A 25.12.su egipcani oduvjek obozavali svoje bozanstvo. Paganski obicaj koji se sukobi sa Biblijom.
Bake zvani cvarak..
Sumnjam ja bake da ti znas plaho i o svojoj vjeri a ne o tudjoj ali eto
Svim krcanima od srca zelim da prihvate Islam i da spoznaju istinu a to je da je Isa a.s(Isus) Boziji poslanik,i da je roden ljeti a ne zimi. Dokaz je u Kur*anu u suri Merjem 25-26 ajet koji glasi: - Zatresi palmino stablo, posuće po tebi datule svježe, pa jedi i pij i budi vesela! A ako vidiš čovjeka kakva, ti reci: "Ja sam se zavjetovala Milostivom da ću šutjeti, i danas ni s kim neću govoriti." -Datule neradaju ZIMI nego LJETI. Ovo sto radi IZ i ostali je cisto licemjerstvo-recite istinu.
čitam i ne vjerujem...
@edzel očito da smatraš da dobro poznaješ Kuran nebi li bilo puno bolje da se prijaviš u IZ i da tamo ,,vaziš,, a ne da Islam i ljude koji pripadaju Islamu ovako vulgarno sramotiš. Ove stvari nisu za javnost. Vjera je svačija privatna stvar i što ti treba ovo glupo piskaranje i brukanje i vjere i našeg naroda. Kada si pročitao da je neko od kršćana nešto slično napisao ovako javno iz njihove svete knjige ili njihove religije. Glupi smo, mi Muslimani ili Bošnjaci i to treba da priznamo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako je care !! vladao ti nama bar jos jedno 10godina
@nedonymous DALEKO BILO
Bakire potonuo si duboko!!pfuuu.. sram te bilo!!
ko mu je sastavio čestitku?
Bake, ne seri, 100hiljada radnih mjesta ti.
ti sebi familiju .,ko zna mozda s'njima jedes i slaninu (shpek) ,ne bi se cudio da cujem i to
sad se ti pravis da nejedes hahaha ..
ti sebi familiju .,ko zna mozda s'njima jedes i slaninu (shpek) ,ne bi se cudio da cujem i to
Ziv I zdrav bio predsjednice
@Dux Pričaj ti šta hoćeš ali ti predsjednik nekako ne izgleda baš dobro, nekako mi brzo propao i ostario. Voljela bih da mi se samo čini. Lično mu i ja želim zdravlje i dug život ali da što prije ode u penziju da i drugi sposobni ljudi pokažu šta umiju i kako se vodi zemlja i voli svoj narod. Bakirov način smo vidjeli a Boga mi i dobro osjetili na grbači, 20 godina, malo li je.