Komentari (455)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Bosna ide u pravom smjeru,da budemo ponosni.Jel trebamo biti ponosni sto nemamo posla,sto su borci mjesecima u satorima ili na to sto Sebija nosa kisobran od 500KM a penzioneri zive od 300Km.Zar na to treba da budemo ponosni???
Bakire ti si toliko podigao čelo da ne vidiš da ti pola naroda ode iz države, a ova druga polovina pomrije od gladi.
Jbt ko nama drzi predavanje o ponosu , osoba koja nema ni obraza niti ponosa. Bakreni, kome je jedna opcina vaznija od 10 drugih govori o BiH kao cjelini. Da nije zalosno bilo bi smijesno.
a gradjani porucili Izetbegovicu : "Jebemo ti pleme kriminalno lopovsko i nadam se da ces uskoro crknut"
nadamo*
Za Bakira i kompaniju: https://www.youtube.com/watch?v=pTBIzSRuDWo
"Ovo je zemlja u kojoj su živjeli naši preci." - reće Bakir ex Živković iz Beograda hahah
..."BiH se kreće u pravom smjeru..." na kakvim drogama je ovaj SDA poglavar :O
nikolai i elena
Podignimo od tebe sve pare sa tajnih racuna i vrrcu zlata, pa cemo svi u pravom smijeru. Koga ti budalom pravis, akrepe jedan
ponesi zastavu dragane vikicu....al je objesi na predsjednistvo kad zavrsis pos'o
Podignimo čela i budimo ponosni, BiH se kreće u pravom smjeru- evo vam prokletinja Bošnjačkih, slika i prilika zla koje nas handri već 22 godine. Fuj, pljuc! Ustaj silo i pravdo, narode - da uklonimo ove sa slike i njihovih pedeset hajduka!
BiH građani se kreću u pravom smjeru, pravac Njemačka
AHAHAHAHA! I šta kaže "u dobrom smjeru"?
Gotovo je i sa tobom mafijasu posljeratni !
Mr. and Mrs. Smith ne izgledaju ovako svjetski kao njih dvoje. Ne bi ih se čovjek postidio ni da nas predstavljaju na prijemu u dvoru engleske kraljice!
Izetbegović priča viceve, BiH je na putu da postane tursko arapski vilajet.
@volvo zato si ti otišao u Švedsku, i oni su Germani, a nisi u Tursku ili Arabiju.
Svi bi trebali imati sliku u kući bakirovu,ko nekad titinu.😂