Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druze Bakire,..VM...izborni zakon.....Nemoze tvoj Zvizdic i izvrsnu i zakonodavnu vlast dirigirat(VM)....niti moze vise komso (izborni zakon)
Neka radi bilo šta. Samo neka se nesolidariše sa Turskom invazijom. Neka nas nestavlja tamo gdje neželimo
nemojte da slucajno kome usfali koja benificija to je najvaznije je... sto narod odlazi iz drzave ili radi za minimalac to je zadnje cime se vlast treba bavit.
Izetbegovic zna sta trazi..Nakon politickih promasaja u proslost,kao sto su izgubljena tuzba za agresiju protiv srbije itd.Valjda je staso da vise ne pravi greske.Ovakav nacin ne popustanja neprijateljima Bih,moze mu samo donijeti poene.Narod je najbolji sud za vrjeme glasanja i neda se prevariti
ponekada se pitam koji je narod najgluplji u BiH? Izgleda svi podjednako.., ali mi nije jasno zasto ljudi glasaju za ovog bilmeza?
Jesi pao čovječe u očima Bošnjaka. Bakire Sebiju za ruku i popustite nas tako ti boga. Unazadio si nas da se ne možemo oporaviti za dugo.
kako ovaj covjek ne vidi vise da njegove greske kostaju ovaj narod i to pravo puno
@fillozof07 pa ne interesuje ga.., njemu je veoma dobro i zasticen je! Njegovoj se porodici ne smije nista desiti, nisu gladni, stalo putuju tamo vamo, zena rasture zdravstvene institucije, on je vezir u Sarajevu...šta ga briga kako svijet zivi dok hodza vazi za njega...
Samo hrabro Bake!!!! 💪🇧🇦🇧🇦🇧🇦♥️