Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi nipovih i uzp-ovih botova sto su se nakacili i samo jako Bakire protiv svih dusmana u BiH ⚜️💚
Samo Bosna.. Po čemu je on zaslužan za BiH da nešto priča, šta jako, da pljačka državu jeli to. Šta smo mi koji smo proveli rat gladni na linijama, nmgu djete, da zaposlim rođeno 93, treba da ide vani jer je ovaj rekao da će roboti raditi, ebo te on, ima valjda Bošnjaka zaslužnijih i poštenijih od ovog šupljikatora, on će pričati u ime naroda kojeg prodali, sve se zna
kretenu SDA je prva stala u obranu zemlje za razliku od tvojih trojkasa i opet se za vrijeme SDA najbolje zivilo i ni kamenjarci ni sumari nisu smjeli pisnut a izdajnicka nametnuta trojka je unistila Elektroprivredu i podigla cijene i dala konjoglavom Baronu i svinjoglavom Laktasenku drzavu u ruke zato ne seri
Samo se ti ne javljaj, sve će biti ok.
Istina će izaći na videlo ne mora da se brine.
Ovaj čovek nema ni obraza ni srama. Posle svega piše pismo a srpski narod je mnogo propatio.
Ovom čoveku treba stručna pomoć.
Upoređivanje događaja u Srebrenici s genocidom bez valjanih dokaza i sudskih presuda samo potkopava poverenje u međunarodno pravo i pravdu.
Izetbegović se sad pravi pametan a dok je bio na vlasti nije ništa po tom pitanju radio.
Nisi branio svoju zemlju, vec si se sakrio. Sta sada pricas?
Pozivanje na emocije i lično iskustvo ne bi trebalo biti osnova za donošenje međunarodnih političkih odluka, koje bi trebale biti temeljene na dokazima i objektivnim analizama.
Umesto da radi na pomirenju i izgradnji bolje budućnosti za sve zajednice, Izetbegović nastoji podsticati podele.
Ovom coveku nema pomoci.
Pokušaj da se Srebrenica označi kao genocid nije samo neprihvatljiv, već i opasan korak prema političkom iskorišćavanju istorije u svrhu vlastitih interesa.
Ima obraza da napise pismo... Srpski narod je toliko propatio.
Izetbegović se koristi političkim pozicijama i emocijama kako bi promovisao svoju agendu, zanemarujući potrebu za objektivnim pristupom.
Koliko lazi na jednom mestu!
Sad si se setio. Zašto ranije se nije o tome razmišljalo.
A nad Srbima nije izvren genocid, samo nad Bosancima... sramota!