Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je,nek si im se nagovorio.Mora da Sebija nije bila kod kuće pa ti sebi dao oduška.
HNS udruzenje kao sto je udruzenje beraca gljiva, ribara... I ono ima neke zakljucke? Ako cemo tako nek SDA uzme od IZa zakljucke i nek budu obvezujuci. Trebali ste uz pismo slike sa Kordicem u prilogu poslati, koljacem Bosnjackih beba iz Ahmica
Sad će uzpejci da pominju raspiratore vreće zlatne kašike i odlazak BH građana za ostalim građanima balkana u njemačku da rade za 3000 eura. U tome im pomažu Dino Čovićev satnik.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bogacenje na koroni i kupovanje neispravnih uredjaja na koje ste prikljucivali nase sugradjane je krsenje zakona i kaznjivo zatvorom. U normalnim drzavama koje nisu begovat.
Ova vlada je rezultat izbora 2014 a ne 2018? Sto smo glasali? Zasto EU okrece glavu od toga? Kvote po kojima se Hrvati zaposljavaju u institucije su sa popisa devedesetih a ne 2013 gdje bi ih bilo upola manje... Nije ovo normalna drzava
Drzava je normalna i nema nista sa uzurpatorima koji su na vlasti. Ovdje je korijen problema u beskivmenosyi bosnjaka. Snsf i hdz se ne boje nikakvih konkretnih koraka ni poteza koje bi bosnjaci mogli uciniti i zati nam jasu po grbaci.
Pisi kumu glisi,doso si do zida,mislis da te se neko boji,dok mu po glavi skaces,trezorasu.
Pokušajem stvaranja hzhb biti CES direktni krivac za odliv Hrvata iz bih
" te da se predano zalaže za balans etničkog i građanskog principa u funkcionisanju BiH" ... tako jako se zalaže da SDA odabere odmah oba člana predsjedništva, jednog etničkog i jednog građanskog
Ugledaj se na gospodina Hubjera iz Goražda, jednim potezom više učini za narod nego ti za sve svoje godine u politici!!!
`SDA smatra da svaki narod u BiH ima pravo da bude politički predstavljen i da štiti svoje vitalne nacionalne interese`, Katastrofalna izjava koja rusi Bosnu. U Dejtonu narodi nemaju exluzivitet Nacije to jest, prava na direktne izbore, teritoriju suverenitet to pravo pripada BiH naciji. Ocito da SDA ne razumije Europski standard DRZAVA =NACIJA.
Pa bolan Bakire, kakav crni balans etničkog i građanskog, da li si ti uopste normalan!?? Ti si najveci krivac jer odrzavas tu etnicku podjelu!!! Umjesto da se povuces iz politickog zivota i kazes: Evo ja napustam SDA, neka se sad Covic i Dodik uz podrsku Hrvatke i Srbije preganjaju sa gradjanskim strankama kojima je BiH u srcu! Da, da, sasvim sam ozbiljan!
P.S. prije nego se odlucis na taj korak, javi to Vucicu i izvini mu se.
Ovdje su svi komentari u fazoni Bakir ne valja = treba rusit BiH :/
Bakir Izdajbegovic u ovom pismu svasta napisa protiv Covica i HDZ (HNS),ali na koncu pisma rece da je spreman za nastavak ovih izdajnickih pregovora. Zasto ne zahtjeva pregovore Izm. Izb. Zak. sa Covicem koji bi isli u smjeru glasanja na izborima jedan covjek jedan glas? Ako je vec "patriota "kako se zeli predstaviti ovim pismom.
Ova pise jednima, drugi drugima, oaj pise javnosti, drugi daje rezolucije, treci pise nebuloze. Pa sta je ovo ljudi, nikad vise pisama nismo poslali. Mama, ovaj me tuce, ne mama on je kriv. Strasno.
Joj Bakire jesi nadrobio svega. Zar nisi mogao krace, a jasnije pismo?
Jedino kršenje deytona je sda razbijanje federacije i preglasavanje hrvata i biranje hrvatskih predstavnika kako se kome ćefne
Neka mi neko kaze da nisu u talu sa ovim svim sto rade. Prvo Duduk zakuha do te mjere da ga ne diraju stranci jer odmah zategne rucnu, dolazi zatim Jugosloven komunista hinjac. On to pomalo sukne pa nestane. I onda dolazi nas veliki patriot a da to zasoli. Sve troici svu familiju. Pusti te ovaj narod
A sto nafali stranku.Tacno da covjek ne zna o kome je rijec,pohvalio bi oratora.
Gosp.Izetbegoviću:..da su u BiH Bošnjaci ubjedljiva manjina , nikakvi drugi zakoni i regule osim eu-građanskih ne bi bili dozvoljeni...Ovako , Zapad ne želi državu sa večinskim Bošnjačko-muslimanskim stanovništvom..To je glavni problem i đaba im pišete..,sve oni to znaju, ali...
To je tvoj brat, kojem si davao i obećavao ono što mu ne pripada. Da se ne bojiš izbora i sada bi na sve pristao samo da ostaneš na vlasti. Ako imalo želiš Bosni i Bošnjacima dobro idi tamo gdje nikada nećemo ni ćuti za tebe, a kamoli te gledati.