Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo pise "Pomoć su prikupili stanovništvo i privrednici općine Gracačac" Koji k.... se on hvali onda.Valjda im pokazao put do Samca sta li....
Pomogao bi nam jedino kad bi otisao u tri pi... materine i on i slicni njemu
OA2...lijepo pise da su pomoc prikupili stanovnistvo i privrednici a da je on ORGANIZOVO TRANSPORT...ne pise da je prikupio pomoc nego za transport...i pusti sad mrznju prema bilo kome nego neka pomazu ovom narodu pa iz bilo kojih razloga...a puno ih i ne pomaze...vidjeh samo niksica i bakira u obilascima...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koja reklama za djecu:) predsjednik drzave pa organizuje kamion pomoci?! valjda imaju sluzbe i organizacije koje to rade,a predsjednik treba da "predsjeduje".
kraftwerk, ne kukaj. svaki moj komentar,ama bas svaki je minus od te osobe:)) sta ima veze ,valjda se bolje osjeca tako:)
pukla je na nekg od nas dvojice garant. posto sam ja mator eto ti sanse:)))
Broje se nazalost mrtvi :( a mi imamo dernek na BIH kanalima. TUZNO!!! https://www.youtube.com/watch?v=rCK4SpKayJk https://www.youtube.com/watch?v=rCK4SpKayJk SALJI DALJE!!!!
Je li ih Bakir obilazi u Audi 8 s masažom za noge, leđa i guzicu? Nadamo se da će narodu donirati daske za šatore.
Drugi prikupili on organizira ko zna kako prebio prevoz. Ima i njega tu.
Necu nagadjat razloge,nadam se da su ljudski,sto je obiso i uradio ali uvijek pored svih mana radi konkretno za drzavu...za razliku od nekih koji prizivaju vise sile kako nas ujedinjuju...ostale ne vrijedi ni pominjati...
Njih bog bas pazi taman sve pokrali u zadnjih 20 godina i pare ustekali a evo im opet prilike.Oni puni iskustva u kradzi donacija i ostalih stvari.Sad kada prodze ova katastrofa i krene obnova,majko moja mila sta ce da rade a imaju uhodane seme. Pa mi recite da ima pravde na ovom svijetu.Mozes misliti kolko ce para pokrasti sa iskustvom koje imaju .
kireba nema sta aferim ,a ti milorade dodice ti si sramota ljudskog roda .pa i u ovakvim situacijama kada bujice vode nepitaju ko se zove vako ili nako unistavajuci i tvoj kucni prag kao i svih nas ko o cemu ti satro u beogradu picketino
Mora da ima neke koristi
VAŽNO ! Obavještavamo sve gradjane Sarajeva koji su sposobni za rad i stariji od 18 godina da dođu sutra u 08:00 sati kod Kampusa, odakle ćemo krenuti na neko od ugroženih područja kako bi pomogli ugroženima, krece se u 09:00 VOLIM TE BOSNO ! POKAZIMO SRCE !
Na ovaj naslov suvišan je svaki komentar.
Ne interesuje me ni jedna stranka ali ne znam sta bi s onog Niksica, otkako je pukla prica da su potrosili ogromne pare koje se od naroda odvajaju za ovakve i slicne katastrofe, i cz nigdje covjeka, propao u zemlju, ni traga ni glasa?
Nije mi Bakir nikad bio posebno drag ali barem covjek nije nestao kao ovi ostali. Gdje su ostali? Dodik otisao u hibernaciju i zaboravio ko je, Zlatko drkao k**** po SBF-u pa zatim koda je ga zemlja pojela, a Radoncic pametuje i provaljuje se sa nekom statistikom o donacijama, pa Fahro, kad si toliki humanista mogo si se ugledati na Halida Beslica i otvoriti vrata svog hotela tom jadnom narodu! Mrs u p**** materinu.
Vidis prijatelju, tvoj maloumni i nepismeni mozak ni u ludilu nemoze da svati sta je ustvari Radoncic htio reci, a ja cu ti to malo pokusati objasniti! 36 MILIONA maraka koje su izdvajane mjesecno od svih prijavljenih i postenih radnika i to u iznosu od 0.5% na osnovici za ovu drzavu a koje su bile namjenjene za ovakve situacije su pokradene i budzeta CIVILNE ZASTITE da bi isti ti lopovi dosli na ideju da iz drzavnog budzeta izdvoje svega DVA miliona za sanaciju stete koja se do sada racuna u stotinama miliona maraka!!! A ti si nasao da velicas klosara koji je pokrao te pare sa svojim pijunima zato sto je obezbijedio prevoz!!! MALOUMNI COVJECE PROCITAJ I IZVUCI POUKU NEBITNO OD KOGA DOLAZI...
MORA SE ISKORISTITI PRILIKA RODNO MJESTO TIHOG; KO ĆE NASLIJEDITI PREDSJEDNIKA STRANKE, PAZI STRANKA TE PRATI IMA VELIKE PLANOVE S TOBOM HAHAHAHAH...
ajd molim vas da mi neko objasni gdje je ovdje logika.. Ovaj iztebegovic otisao da organizuje pomoc za bosanski samac koji je u RS-u. cak su i ime promjenil i u samo samac..valjda je dodik i vlada RS-a zaduzena za stanje u samcu a ne ti maloumni bakire, pobrini se za svoje ljude..pored katastrofalne situacije sirom federacije gdje su vecina bosnjaci. A gledam njihov dnevnik na RTRS ni da pomenu poplave u federaciji. trazili pomoc od izraela ali samo za RS..
Zar je sad bitno ko je koje nacionalnosti, zar ti u i ovakvoj situaciji misliš o tome?! Svi smo jednako nesrećni i svi jednako patimo.
bitno je.. zato sto bosnjacki presjednik treba pomagat svom narodu i u federaciji,a ne tamo gdje nemaju nikakve ovlasti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne znam sta ce na ovu akciju iz Gradacca reci nacionalistickom retorikom isprani mozgovi...
"Država će osigurati svima nove kuće i tražit ću da vidim postoji li odgovornost zašto ljudi nisu evakuirani ranije," izjavio je novinarima premijer Zoran Milanović. a da se malo ugledaš na susjede?
Mislim da je zaboravio reci ono o zlatnim kasikama...