Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne jacaj ti nista molim te, babo ti je bio veliki covjek, a ti si kriminalac kao i citava stranka.
Blago tebi kad si tako glup, sigurno je lakse zivjeti kad ti je mozak na leru
Nije istina, on je ovaj herojski narod vodio do pobjede i lezao u zatvoru za nas prije rata. Da je duze zivio on bi tek onda dokazao kako je dobar covjek.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E moja vjero kad ti Bakir o njoj propovjeda. 😂😂
Kao primjer tvoje čvrste vjere, podijeli svoju plaću sa nekim SDA aktivistom koji je na birou nezaposlen, a pravi je vjernik.
Bake, treba li ti para posudit?
"sa željom da ga provedu u miru sa svojim porodicama"... AZRAILE-Davno si ti nama unistio i mir i porodice,da bi ti i tvoji dupolisci napunili Sefove ,ali da si iskreni vjernik,znao bi kako zavrsava oteto i opljackano..
🤣🤣🤣🤣
Bake, ja ne znam kako više da ojačamo naše zajedništvo, ti i ja. Ti si moj nerazdvojni drug, kud ja tu i ti, ne možemo biti prisniji. Mada imam osjećaj da u ovoj simbiozi ja više patim...teško se rješiti hemoroida...
Mrs
Tako je Bake. Ramazan Serif Mubarek Olsun i tebi i svima muslimanima na cijelom dunjaluku. Samo Bake treba pravednosti. Nije uredu da ima ljudi sa fakultetom decenijama na birou. Nepravda je velika moj Bake.
Cijeli mjesec Ramazan cu se zahvaljivati Uzvisenom sto nisam u zajednistvu sa vama SDA mongolima!!!
Zajednistvo u kriminalu...samo si napravio drzavu za par sdaovski porodica.....tj mahalu od drzave...kako si doso ti na mjesto predsjednika i HDZ I SNSD su ojacali jer si prepustio da ti polusavjetnici kroje politiku.. izgradi drzavu u kojoj ce svaki covjek biti bitan..nije drzava samo SARAJEVO.
Bakire plaiti mi Reumal u Fojnici allah te nagradio.
Ma mars djubre jedno i ko te jebe dzukelo jedna...samo se sjetis zajednistva kad ti guzici zatreba.....konju jedan
Bakiru bitnija bila spratnost na Marijin Dvoru nego revizija tužbe protiv Srbije, tad se time bavio... 10000% provjereno i tačno. Halidu mu ludu u grobu nbjem
kaze ako nisi SDA ko da te nema a kamo li da si vjernik...
Sakupljac perja .....☝️
kakve ti veze imas sa mubarek danima,