Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Kakir bas kaki. Pa posalji mu sluzbeni poziv a ne preko medija. Valjda smo mi ozbiljna drzava ali on vise voli da izadje u medije nego da uradi nesto formalno i sluzbeno kako bi u stvarnosti i trebalo.
Ublehas, bas voli da se eksponira na svakom koraku i da bude na naslovnim stranicama
Ovako ce javno pozivati u svoju Zaru kada se otvori u Sarajevu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
TI NE ZNAS VISE KOME DA SE ULIZUJES....
sta mislis da mu predlozimo da se kacavendi ulizuje hahahahahahaha
Samo mu još noge vire iz Vučićevog š.pka
Lopov lopova uvjek osjeti,znas ti ko sam ja znam ja ko si ti.
Zao mi Bakira pravo, kako ce primiti gosta u pola kuce.
Napaceni narod odgovorio Izetbegovicu : Pozivamo te javno da se obratis narodu kojeg si lagao i krao 20 god. i da priznas javno ! Dok te nismo protjerali fasisto !
' Pozivam ga javno ' Jok nego si ga privatno pozvao.
Pozovi ga na otvaranje Zare , bacite koju slikicu za raju
brija
Halid Beslic - Lopov zove lopova
..."Izetbegović odgovorio Vučiću: Pozivam ga javno, u BiH je dobrodošao"... Pokojna Mileva javlja da se Alije okreće, nemogu da ga zaustave.
umjesto da glasno kazes ZBOG CEGA nije dobrodosao !
Vodi ga kuci
Bakire nemas ti koga sad da pozivas, hoces Vucica da ti popravi politicki rejting. Zamisli, Bakir (istaknuti borac protiv korupcije) docekuje svog kolegu iz Srbije (takode istaknutog borca protiv korupcije). Ja pozivam Vucica da dode ali da se ne sastaje sa onim politickim snagama koje su vec duboko u kriminalu I korupciji, time ce I svoj obraz kod Bosanskih naroda da ukalja.
A Bakire do kada ces okretati price kako vjetar puse ...
Tresu se gace od Srbije.Samo zovi!
NISU SE TRESLE KAD STE IMALI KOMPLET NAORUŽANJE ČETVRTE SILE NA SVIJETU.....A MI NIŠTA I OPET NA KRAJU, DA NIJE DAYTON POTPISAN, SVI BI VI ZAVRŠILI S ONE STRANE DRINE
joj Kakire sereš k'o foka...
Šta je SDA internet gerila se ušutila neplaća KIRBE DOVOLJNO NEMA VAS DA PISKARATE DA BRANITE GROBARA
Baš tako, kada Bake poziva Vučića onda šute a kad bilo ko drugi riječ sa njim progovori onda je izdajnik, drzavni neprijatelj itd..(dodati po zelji )