Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zuto ruzno pace ne zna dje goni od Sebije pa nas bruka i opstruise na svakom koraku. Nemoj vise Tako ti Boga ti da sastancis bilateralno, trilateralno... Samo sa Sekackom ostvarujes i implementiras dogovoreno. Sto se i vidi iz prilozenog.
Zlatan Kašiković već planira da će SDA da bude u sledećoj vladi! Biće da pravi račun bez krčmara!
E čuj,ono tražilo od kancelarke.
I znaci, Bake trazio od Merkel...Vidi ti Baketa, a sve se pravi mutav...
Opet on donacije traži. Ne daj bože da šta sami urade.
tek sada postao dobar politicar kada ne moze ponovo za člana pedsjednistva
Cuj: "insistirao da se postigne mišljenje o aplikaciji BiH u vezi sa kandidatskim statusom"! Na cemu ces ti insistirati kod Merkelove?! Da se nisi malo zanio?! Cisto sumnjam da je iko iz regije pred Merkelovom rekao da "insistira"! Tvoje je da kusash corbu koju ti je babo skuhao prodavsi Hercegovinu UZP-ovcima i nesprovedbom povratka svih prognanika na njihova ognjista sirom BIH, a jos nisi ni poceo sa kusanjem, pocet ces na izborima
Sama pitanja su ukazala šta su problemi u određenoj oblasti. Znači, sve što su pitali nije usklađeno. Zašto zamajavaju javnost, to je drugo pitanje. Nismo spremni, prevashodno zbog nestručnih parazita koji su zasjeli na mjesta stručnjaka.
bakir radi za prdogovanu agendu, dodik radi za putinovu i beogradsku agendu a covic radi ...hjebi ga samo za zagrebacku agendu. sami tim...bosna kao frzava i ne postoji vec je skup isturenih hrvatskih, srpskih i turskih provincija.
ono insistiralo kod Merkelove. "Da mozemo ugraditi u programe vlada". Ne postuje se ustav, a ne programi vlada.
bake je izrastao u pravog predsjednika i respektabilnog politicara, dzaba ga psujete i pljujete, to vam ne donosi nikakvu satisvakciju, osim mrznje,bijede,jada i frustracije. nemojte to raditi narode moj dobri, sve vam je uzaludno, jer ste manjina koja ne podrzava sda i bakira. dokaz za moju tvrdnju su prosli izbori 2016 i 2014 godine kada je sda ubjedljivo pobijedila. zato nemojte biti frustrirani, ljuti, ojadjeni, postujte demokratiju i vladavinu demokratski izabranih predstavnika.
SDA uzima i predstojeće izbore sa lakoćom.
E moj Bake, učiti, učiti i samo učiti: "You don't require an audience at Versailles, one is invited!" Benjamin Franklin, ambassador to France, apparently schooling John Adams, wannabe future minister plenipotentiary to France, before their meeting with king Louis XIV. https://en.wikipedia.org/wiki/John_Adams_(miniseries)
pozdrav Bosno Bake strefit će te srčani . A BiH će nestati i ponovo se preporoditi .
Kad brko u zetri raspali po "naciatima" u njemackoj i austriji..Sreca samo zdf i orf dolaze da snimaju.Jedino, kad vide toliko turskih zastava, treba ih ubjediti da su u Izmiru..
cuj trazio😂😂😂pa papak jedan mozes je samo zamoliti i to vise puta,ti ni kod sebije ne mozes traziti a ne kod njemacke kancelarke
kako se POSTIŽE mišljenje?!
Riđan insistirao, tražio, zahtjevao, itd ?? Pa nisi bio na sastanku sa svojim bezzubim, nepismenim i retardiranim lojalnim, podobnim botom i članom stranke, imao si čast biti pozvan na sastanak sa Angelom Merkel, trebao si malo učiti njemački ili engleski, kakav je to predsjednik a ne znati bar 1 strani jezik, sramotiš nas ... Kako će Njemačka biti uz BiH kada dovodiš ErDOGana, širiš nacionalnu mržnju, huškaš narod jedne protiv drugih, ma mrš sva trojca ...
Sa kakvim kretenima i ,,fasistima,,mora Merkelova da prica i da ih,,pokusa usmjeriti,,da nebi doslo do ,,rata u BiH,,. Ovi kreteni i kriminalci racunajuci i Dodika,Scepu kepeca i slicne u stanju su uvuvuci Bosnu u rat ssmo da bi ostali na i u vlasti i da sacuvaju opljackani kapital. I da se spase sigurnih procesuiranja i oduzimanja nelegalno stecene imovine. Prednjaci porodica Izetbegovic.😎