Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K'o ovdje više hajra vidi...jedino braća Matići
prijatelju stari ispricacu ti pricu sto goveda ricu dva mantara imam i sa njima sve stima auuu pi zdu m ater nu zanese me na onog sarana haahahahahah
Metnem ti hanumi u cmarcic i pohranim joj usta spermom, i jednog crnca da tebi razvali cmar!
zapravo i niste glasali jer ste srkali kafe u premijer kladari
mislim da su psovke suvisne pogotovo necijoj porodici i osobama kojih nema, a sto se tice doticnog gospodina pa glasali ste i on je dobio izbore i sta sad?
Jesi gadan u PM!!
Ebo mandatare sta je sa ovim radnim mjestima sto si obecao majmune?
"_Dodao je da se očekivalo da će prije Nove godine biti formirane sve kantonalne skupštine i da će biti imenovani zastupnici u federalnom Domu naroda. " Samo nisi naglasio prije koje Nove godine. :)))) Budućnost je širok pojam! Sramota da se još niste konstituisali!
gospodine bakire mamu ti krehnem
Dao Bog jednom..
Kako ste bezobrazni.Bakir je nas b brat ako se pitate kako pa tako sto nam je Alija svima jebo mater