Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli bi dobro kad bi ti sebe isporučio turskoj!
Lopovska SDA je filijala odvratnog brkatog diktatora Erdogana.
Bakire, atuto Monti Sabara, atuto Gas, ćibuki aerim despjačo!!
A šta su uradili? Biti protiv Erdogana nije problem BiH. Ili je to sad samo problem SDA? SDA je pao jako nisko. Erdogana polako skidaju sa vlasti. I sam je jednom rekao ko vlada Istanbulom vlada turskom. Želio reći ko ima istanbulski budžet on je šerif. Samo bakir nevidi ko je šerif.
@Eccolo Pa nije valjda kao HDZ? Doći će vrijeme kad SDA i HDZ samo još gastarbajteri biraju i još uvijek imaju patriotsku većinu.
Koji papuchar...
Mislim da je Erdoganu prisjelo sto mu je Alija ostavio ovu septicku jamu od drzave i svog sina idiota😂
Ovaj covjek je najslabija karika u SDA.
Budući da je rahmetli alija ostavio u amanet BiH agresivnom diktatoru i sultanu erdoganu, ne nadam se da će bakir postupiti drukčije od svojeg oca.
Erdogane evo ti ovog Alijinog propalog abortusa umjesto tih turčina pobogu si brate.
Zivkovic bi i nas sve izrucio da Tajip trazi,ali sva sreca nece nas niko totalno smo saburli i bezopasni😹
idući vikend skup SDA glasača u Gornjim Čevljanovićima kod Sarajeva
Čuj "da ne bi nam se desilo isto", hahahahaha Šta, da neko napravi puč u BiH? I šta, opet trebaju 3 to napraviti da opet vlada Dejton, hehehehehehehehe Budala
Moras bake kako ti babo kaze bez obzira jesu li krivi ili ne. A jesu cim ne misle kao sultan.
sto seres bakire kad ces po nalogu Turske i guzicu dat, samo sto je sad Dodik pregovarao sa Turskom ti si sad na drugom mjestu to haman boli
booookir dobro znoooo,da u jedinstvu je snaga.....sa svojim bratom po diktatorstvu,turskom sultoooonu recepu tayipu erdogoooonu.
Nece Bakir ni traziti. Sejdo i Sefik su ti koji odradjuju prljave poslove.
Nastavnici i profesori, zasto nisam iznenadjen da Erdogan cilja obrazovane ljude. Sramota je da uopste razmisljas o izrucenju, covjek bez karaktera.
Selite Dragi Ahbabi stranka će u Wikipediji ostati kao trajno objašnjenje razloga iseljavanja svog glasačkog tijela u druge dijelove svijeta
Ko god radi protiv svoje drzave treba da odgovara. Postoje izbori i na izborima se borite. Ako izgubite poklopite se i sutite.