Komentari (539)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
Kaze frajer znam ja iz prve ruke kad mi je zena... PA TI SI JE TU POSTAVIO BUZDOVANE
Do kada više će te nas krasti i sad ste počeli unazad par godina i ubijati i prikrivati, pa sad ste respiratorima bog zna šta od naših sugrađana radili, samo što tužioci picjke ne smiju javno reći kakve stvari su zatekli i guraju pod tepih, djeci vam se vratio ono što ste vi uradili našoj
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Jeb em ti familiju
Ahhahah tooi
Bake dragi BiH je u veoma teškoj situaciji a ti čuvaš g.zicu nebitno čiju. Okani se perifernih budaleština prihvati se malo visoke politike.
Pa naravno da nije niko umro od tog tespiratora, jer kupe prasinu i nekoriste se. Zalosno da daje svaku izjavu
Neka te Sebija prikljuci na malina respiratore pa nam onda reci iz prve ruke jel valjaju ili ne
Doktor! Kao i Gates
Ukratko nema respiratora za teze slucajeve? Pa nije ni cudo sto je smrtnost ogromna
ova politika SDA je ravna prosjecnom receptu kljukuše eventualno zeljanice.🍼
Pereš Novalića preš Sebiju ali sebe oprat nećeš, to ti postao doktor pa znaš ha....
buraz glup si
Lažove...hoćeš li otići i odati počast preminulom generalu J.Divjaku?? Lahka mu bila zemlja Bosanska,učinio je više za BiH i njenu djecu sto ti LAŽOVE nikada nečeš uraditi.
Tragikomedija😂😂
Uvijek ima patriota koji će dati živiot za kim Jong UN a
Kojom si se ti vakcinom pelcovo majmune jedan
Ovaj i žena uništili su sav kadar koji je i malo valjao u SDA, ovaj lik odavno ne zna realno stanje u BiH. Ne griješi uvijek ali u zadnje 3 godine konstantno griješi
Dosta te vise!!! Bar se ne blamiraj..
Ma ne moze nika s nasim Baketom. Em 100.000 novih radnih mjest, em avo sad procitah 1.000.000 vkacina stize za 2-3 mjseca. Sadevo covjek kaze da "malina"respratori si dobri ali nisu za svkoga ma ljepota, zreo za psihijatrije. Koliko glup moras biti da slusas ove bljuvotine.